Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

life a dedim banka gelmedi diyor
sen de geri almadım diyorsun
kim aldı bu parayı dedim ?

sizi anlıyorum bana zaman verin dedi

It will be paid after we get info from Google was it banned or not.

Gugıl'a kaldıysak bir bardak su içelim lifeciler :@

qmGdB3.jpg

Ya arkadaşlar ben mi derdimi anlatamadım. Bunlar mı beni anlamadı . Bi yardım edin Allah aşkına :) alt tarafı ödememi paypalıma yapar mısınız demek istedim. Zaten paypalım kayıtlı bunlarda. Ben ne diyim şimdi bunlara ?

qmGdB3.jpg

Ya arkadaşlar ben mi derdimi anlatamadım. Bunlar mı beni anlamadı . Bi yardım edin Allah aşkına :) alt tarafı ödememi paypalıma yapar mısınız demek istedim. Zaten paypalım kayıtlı bunlarda. Ben ne diyim şimdi bunlara ?

Odemeni aldin mi diye sormus. Sonrada almadiysan 5-6 saat sonra tekrar yaz lutfen demis.

mail atıp paypallarımı banka ödemesine çeviricem ama ne göndermem gerekiyor iban yeterlimi ? birde tl hesabı göndersem olurmu

mesajlaşmayı uzun uzun yazmıycam :)

tek bi yeri kopyalıyorum; "in 2-3 weeks I hope"

umuyorumki 2-3 hafta içinde.. diyor durumların kesinleşmesi için...

o da zaten ,umduğu gibi olsa bile, yeni ödeme döneminin gelmiş olması demek.. yani karışıklığın hepten büyümesi..

e bide umut bu ;) 2 hafta umarsın, 2 ay olur, 6 ay olur ... olur da olur..

mesajlaşmayı uzun uzun yazmıycam :)

tek bi yeri kopyalıyorum; "in 2-3 weeks I hope"

umuyorumki 2-3 hafta içinde.. diyor durumların kesinleşmesi için...

o da zaten ,umduğu gibi olsa bile, yeni ödeme döneminin gelmiş olması demek.. yani karışıklığın hepten büyümesi..

e bide umut bu ;) 2 hafta umarsın, 2 ay olur, 6 ay olur ... olur da olur..

hangi kanaldan görüşme sağladınız ben mail attım ama cevap vermediler

eh hadi hayırlı olsun banka ödemeleri 1000 dolardan 100dolara çekildi gömülün bankaya :D

İngilizce bilen arkadaşlar yeni bir konu açıp şaplon metinleri üaylaşabir mi lütfen

örn:
Ödemem ne zaman yapılacak
Ödemem neden yapılmadı
Kanalım bloke mi olmuş
Yeni paypal belirleme
Paypal ödemesini banka ödemesine çevirme
vs.vs
İngilizce bilmeyenler için çok faydalı olcaktır böylece sürekli ne yazmalıyım soruları azalmış olur

Son düzenleme:
İngilizce bilen arkadaşlar yeni bir konu açıp şaplon metinleri üaylaşabir mi lütfen

örn: ödemem ne zaman yapılacak
ödemem neden ypılmadı
kanalım bloke mi olmuş
yeni paypal belirleme
paypal ödemesini banka ödemesine çevirme
vs.vs
İngilizce bilmeyenler için çok faydalı olcaktır böyşece sürekli ne yazmalıyım soruları azal mış olur

Aynen birisi ingilizceye cevirsin lutfen. Fransizca anlasalar fransizcaya cevirebilirim. Hala parami gondermediler nasil bir network anlamadim !

üç tane mail attım 20 dk önce bu mail adresine ödemem neden yapılmadı diyerek ([email protected]) hiç birine cevap vermediler. Konuşanlar hangi kanaldan konuştu lütfen biri yardım etsin

örn:
Ödemem ne zaman yapılacak
Ödemem neden yapılmadı
Kanalım bloke mi olmuş
Yeni paypal belirleme
Paypal ödemesini banka ödemesine çevirme
vs.vs
İngilizce bilmeyenler için çok faydalı olcaktır böylece sürekli ne yazmalıyım soruları azalmış olur

Ornek olarak verdiklerinin cevirileri asagidaki alintida. Aklina gelen baska seyler varsa yaz onlarida eklerim buraya. Bunlarin disinda networklar ile maillesmek icin farkli konularda yardima ihtiyaci olanlar pm ile ulasabilir.

Odemem ne zaman yapilacak?

- When will you make my payment?

Odemem neden yapilmadi?

- Why didn't you make my payment?

Kanalim bloke mi olmus?

- Did google put my payments on hold?

Yeni paypal belirleme

- I want to change my paypal address to yenipaypaladresi . My old paypal address is eskipaypal adresi (eski paypalida yazin siz direkt cunku bazen sorabiliyolar)

Paypal odemesini banka odemesine cevirme

- I want to change my payment method to bank payment.

Bank name : Banka adi
Adress : Adres
Postal code : Posta kodu
Bank swift : Banka swift kodu(bic) googledan bulabilirsiniz bunu
Account no : Hesap numarasi
IBAN no : iban numarasi
Beneficiary : Banka hesap sahibinin adi soyadi

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri