Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

Benim life da bi kanalım var bu 2k izlenmenin kalktığı zman sokmuştum sonra buna sözleşme gelmedi ben sözleşme gelmedi diye mail attım endişe etmeyin paranız ödenecek yazdılar eğer param ödenmezse ne yapayım arkadaşlar ?

Benim life da bi kanalım var bu 2k izlenmenin kalktığı zman sokmuştum sonra buna sözleşme gelmedi ben sözleşme gelmedi diye mail attım endişe etmeyin paranız ödenecek yazdılar eğer param ödenmezse ne yapayım arkadaşlar ?

Attiklari maili goster. Odenmeme gibi bi durum olmaz zaten bu vakte kadar bi cok kanalimda sozlesme olmadigi halde odeme aldim sorunsuz. Bende sen gibi mail atip isimi garantiye almistim ama.

çok değil 100 200 arası bişiy alıcam life'dan çok işimi görüyor mail bot vs tüm yt masraflarımın sponsoru life :) ödemeleri bekliyoruz...

umarım seninki hiç ödenmez :cool: ameliyat olucam kardeş ağzını hayra aç allah aşkına :o

sen benim konuya gelip açıklamamı okuduğun halde ve sebbini yazdığım halde konuyu hemen adminlere bildirmeye çalıştın o günde gerçi biri ödemesini aldı .. ameliyat paranı alırsın ve ins ameliyattında başarılı geçer ama gelecek ay ki ödemeni umarım geç alırsın :D

---------- Spam Engelliyici 00:52 ---------- Önceki Mesaj 00:51 ----------

Bende şikayet edicem konuyu daha ödeöeler 20sinde başlıyor zaten gecen aykıde gitti 17sınde açtı yuzlerce yorum oldu daha 20sı gelmeden

[MENTION=11620]era[/MENTION]

edit: yanı en azından kilitlenir 20sınde açılır konu

al buda yorumun .. Geçen ay konuyu açan MNoteydi ve benden 4 gun sonra açmış mnoteyimi şikayet ettin sen?

Benim quizde hala sözleşmesi olmayan kanallar var ödüyorlar, öderler...

sen benim konuya gelip açıklamamı okuduğun halde ve sebbini yazdığım halde konuyu hemen adminlere bildirmeye çalıştın o günde gerçi biri ödemesini aldı .. ameliyat paranı alırsın ve ins ameliyattında başarılı geçer ama gelecek ay ki ödemeni umarım geç alırsın :D

---------- Spam Engelliyici 00:52 ---------- Önceki Mesaj 00:51 ----------

al buda yorumun .. Geçen ay konuyu açan MNoteydi ve benden 4 gun sonra açmış mnoteyimi şikayet ettin sen?

Bilader çok uzatıyorsun be gecen ay mnote mu açmış aylarımı hala bılmıyorsun uzatma da bişey demıyoruz carcar

http://www.ytpara.com/life-network/...im-ayi-kazanclari-kasim-odemeleri-2014-a.html

bak bakayım hemen konu altınada yazmamışmıyım erken açıldı diye ^_^

Bilader çok uzatıyorsun be gecen ay mnote mu açmış aylarımı hala bılmıyorsun uzatma da bişey demıyoruz carcar

http://www.ytpara.com/life-network/...im-ayi-kazanclari-kasim-odemeleri-2014-a.html

bak bakayım hemen konu altınada yazmamışmıyım erken açıldı diye ^_^

""" O konuda bile ilk mesajda yazmışsın ben açmayı düşünüyordum 3 gun sonra """" :D ya bi git işine car car konuşuyormuşum konuyu açamıyon diye sağa sola saldırıyon ergenler gibi :D ocak ayı içinde yıl başında açıcam konuyu :D haydi uza şimdi son mesajın olsun

Bide ne fark eder :D Mnote de ondan önceki konusunda 17 sinde açmış :D haydi canım benim işine bak

Son düzenleme:
""" O konuda bile ilk mesajda yazmışsın ben açmayı düşünüyordum 3 gun sonra """" :D ya bi git işine car car konuşuyormuşum konuyu açamıyon diye sağa sola saldırıyon ergenler gibi :D ocak ayı içinde yıl başında açıcam konuyu :D haydi uza şimdi son mesajın olsun

kardeş niye atar yapıyorsun benım senle bı takıntım yokkı sadece erken açıyorsunuz adam 16da açmış sen gelmıssın 2 3 mesajdır mnote açmıs bundan oncekı konuyu ona nıye bısey demıyorsun vs dıyorsun yanı boş muhabbet yapıyorsun bana 20sınde odemeler baslıyor 18 19 idealdır yanı bundan oncekı ayda 19unda açıcaktım yazmısım zaten konu açınca level atlamıyorsun ne bu heyecan ha sen açmıssın ha ben kardeş ilk açana kurdele takmıyolar

kardeş niye atar yapıyorsun benım senle bı takıntım yokkı sadece erken açıyorsunuz adam 16da açmış sen gelmıssın 2 3 mesajdır mnote açmıs bundan oncekı konuyu ona nıye bısey demıyorsun vs dıyorsun yanı boş muhabbet yapıyorsun bana 20sınde odemeler baslıyor 18 19 idealdır yanı bundan oncekı ayda 19unda açıcaktım yazmısım zaten konu açınca level atlamıyorsun ne bu heyecan ha sen açmıssın ha ben kardeş ilk açana kurdele takmıyolar

bak laftan anlamayan sensin konuyu açtığımda açıklamaya açma sebebini bile yazmışım .. sen bu heyecan nedir kurdele vs diyon :) neyse tamam ödeme konusunda artık uzatmayalım sen haklısın

S.a Arkadaşlar .. Hep Heveslenmişimdir. Life yada Quiz Ödeme Konusu Açmaya .. Bu defada ben açayım .. Erken açıldı diyen arkadaşlar olacaktır. Benden önce Açmamaları için Ben açıyorum :)

. (

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri