Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

[MENTION=7938]hemato[/MENTION] Buyuk ihtimalle 1 kanalinin odemesi 1 ay ertelendiginde digerlerinin toplami banka odemesine yetmez diye dusunup digerleride bekletilir demislerdir. Yoksa ha banka ha paypal ne farkeder? Her kanal icin farkli banka hesabi verirsem ne yapacaklar? Aranizda iletisim sorunu olmus sizin. Ben bi kac gun once yazdim bu konu altinda odemelerin hangi durumlarda 1 ay bekletilecegini.

Bence byle soruların lifeye sorulması bile saçma geliyor bana, eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüyoruz resmen..

Düzenlenmiştir.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Düzenlenmiştir.

Bir Nihat nickli birisi vardı kulağı çınlasın.... Ödeme alıp ödeme almadım diyip ortalığı galeyana da vereni de gördü bu forum.... Sıkıntı etmeyin arkadaşlar bn 10 aydır sıkıntız ödeme alıyorsam szde alırsınız

Düzenlenmiştir.

Arkadaşlar 2 gün önce life a mail atmıştım Bu ay ne alcam ne kadar kesinleşti diye.
Bugun dönüş yapmışlar bi liste göndermişler içinde telifli kanallarımda var yani Telif ödenmicek diye bişe yok.

Birde 1 tane kanalımda blocked yazıyor ama o kanalın ne zaman kapandığını hatırlayamıyorum. o bu ay mı ödencek onu mu söylemek istiyorlar yoksa 1 sonraki ay mı. onu anlayamadım.

banada yardımcı olurmusun ? bende öğrenmek istiyorum yazayım adamlara

Konu içerisinde karşılıklı tartışma yaratacak mesajlar düzenleniyor, konu; içeriğine uygun olarak devam edebilir.

---------- Spam Engelliyici 15:23 ---------- Önceki Mesaj 15:22 ----------

Düzenlenmiştir.

Sorupta ortalığı bulandırmayacaktım ama sormak istedim. Benim kanalıma 3 telif geldi fakat kanal kapanmadı. Bende kalan diğer videoların hepsini sildim baktım kanal kapanmadan önce Life partnerden çıkardı. Life çıkardığı için acaba zamanında mı ödenir diye merak ediyordum. Verdikleri cevapta zamanında ödeyeceklerini söylediler. Aynı durumu yaşayan arkadaşlara duyurulur. Ne kadar doğrudur bilemem ama sonuçta partner firma. Öyle yada böyle ödeyecek Life. İnşallah zamanında öder..
89Q50k.jpg

Ufaktan ödemeye başladılar mi ?

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

life dan ayın 30 undan önce ödeme aldığımı tarih yazmaz,5 ocağa kadar yolu var

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri