Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

10 kanal varmış benim burda,ucu aynı paypala çıkan 2 farklı paypal id si girdigim.ikisininde ekran görüntüsünü çekip detaylı resim olarak atmışlar.2 kanalın içine video dahi atamadan kapanmıştı onlar bloke yemiş,resimde öyle görünüyor.gerçi bloke yemesede içine video atamadık ki reklam çıksında para kazanalım :)

---------- Spam Engelliyici 14:40 ---------- Önceki Mesaj 14:39 ----------

sanada resimli bi cevap attılar resimsiz mi bilmiyorum ama bende şu kanalın toplam kazancı şu,bizim payımız şu,bunu çıkınca sana kalanda şu diye belirtilmiş gelen resimde.

edit : resme bakarken şimdi farkettim,kanalların yanında idleride yazıyor.bunları kaybetmemek gerek :)

Resimde bloke yazmasina bakma, kazanc varsa oduyorlar.

Resimsiz paypalların ve banka iban adresinin karşısında dolar cinsinden yazmıslar direk.Ama daha önce ben hesaplamıstım tek tek büyük ihtimal %20 kesintili hali bu.

sen kazancını biliyorsun demekki hocam.dedigin gibi %20 kesinti hesapla kazancın üzerinden eger o rakamı tutuyorsa öyledir ki bence kesintisiz olma ihtimali yok verdikleri cevabın.

iyice çadır karıştı :D

en sonunda illallah edip, bloke mloke yok diyecekler :D

merhaba arkadaşlar
biraz önce mail attım ve 1 dk içinde cevap geldi. resimli bir tabloda toplam kazanç ve kesintili net ödenecek miktar herşey ayrıntılı bir şekilde yazıyor. %20 kesinti yapılmış

[MENTION=9491]mirzaben[/MENTION] [MENTION=14405]pampa[/MENTION] Bloke yazmasi genelde kanal kapandiginda yada partnerden atildiginda oluyor. Eger ay bitiminden sonra kapandiysa genelde normal vaktinde oduyorlar icerige bagli olarak degisebiliyo bu durum. En kotu ihtimallede 1 ay gecikmeli oduyorlar iste. Hic odenmeme gibi bi durum olmaz suanlik.

Resimde bloke yazmasina bakma, kazanc varsa oduyorlar.

aslında sorayım dedim bu bloke yazanlar ödenecek mi diye ama adamla dalga geçmiş gibi olucam çünkü o kanallara video dahi atamadım işte spamdan kapanmıştı 0.01 kazanç dahi yok haliyle.adama sorsam bunların parasını ödeyecekmisiniz diye,hangi parayı diyecek :p

bide şöyle bi iddaada bulundular;

ben dedim ki "bu sisteme geçmeniz iyi olmadı, ytparadaki arkadaşlarla sizi tercih etmemizin en büyük sebebi kanala ne olursa olsun ödeme zamanında yapmanızdı"

cevaben dediki "hep vardı bu sistem"

olurmu ya dedim 7-8 ay oldu ilk defa geçen ay gördük böyle bişeyi..

hayır siz farketmemişsiniz, telifli atılan kanalların gelirleri 500 USD nin altında olduğu zaman yolluyoruz çünkü dedi..

öyle deyince eskilerden açık olarak elimde kanal kalmadığı için bişey diyemedim :D

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] şimdi gönderdikleri resimde kazanç olan ve blocked yazanları ödeyecekler yani öyle mi?

daha öncede söylemiştim,burdaki bi kanalım 1 telif aldı ve partnerden atılmıştı.geçen ay yani zamanında belki öderler dedim,para filan gelmedi.az önce gönderdikleri kanal listesine baktım,ordada yok bu kanal.tekrar mesaj atıp sordum kanalı,bu kanal bizdemiymiş ki diyorlar.zaten 1 haftada atıldı,içinde çokda bi para yoktu.kanal partnerden atıldıkdan sonra patlama yaptı yani :) ama merak ettim şimdi kanal bizde yok diyince bunlar.bizim paralar quize mi gitti acaba nedir....

If channel has been terminated, suspended, disconnected from LIFE, you will always have to wait 1 period to pay, if your channel earned more then 500$

Maybe before there was less than 500 ?

aynen bunu söylediler..

önemli noktayı çevireyim bloke işlemi 500 USDnin üstü kanallar için olur demiş..

yani blokeli olan kazancı 500 USDnin altında olan arkadaşlar direk yazabilirler..

ben sordum şimdi kesinleşmiş kazancı bi liste yolladılar ama bloked yazan kanallarım var 500 dolar altında öderler diye düşünüyorum.

daha öncede söylemiştim,burdaki bi kanalım 1 telif aldı ve partnerden atılmıştı.geçen ay yani zamanında belki öderler dedim,para filan gelmedi.az önce gönderdikleri kanal listesine baktım,ordada yok bu kanal.tekrar mesaj atıp sordum kanalı,bu kanal bizdemiymiş ki diyorlar.zaten 1 haftada atıldı,içinde çokda bi para yoktu.kanal partnerden atıldıkdan sonra patlama yaptı yani :) ama merak ettim şimdi kanal bizde yok diyince bunlar.bizim paralar quize mi gitti acaba nedir....

Evet quiz'de olabilir. Benzer bi durum basima geldi, kanal quizde cikti.

Ya benim 3 adet başka paypal mailine bağladığım kanal varmış. Onları ödemiş önce adamlar 17 $ olarak. Daha ne yaptığımızdan hangi paypala hangi kanalları bağladığımızdan haberimiz yok :) Neyse 3 hanelileri beklemeye koyulalım. :)

Bana ne kadar ödeme gelecek bu ay diye sordum beklediğimden 700 dolar daha az çıktı:),Bi yanlışlık olmalı tekrar kontrol edermisiniz dedim.Adam benden tüm kanallarımın kasım ayı kazançlarının ekran görüntüsünü istedi.Bende tek tek tüm kanallara girdim ekran görüntüsünü aldım kanal linkleri ile yolladım,10 dk sonra haklısnız benim hatammış dedi:)Size yazdıkları rakamlar doğru olmayabilir siz yinede kontrol edin:)

[MENTION=9491]mirzaben[/MENTION] [MENTION=14405]pampa[/MENTION] Bloke yazmasi genelde kanal kapandiginda yada partnerden atildiginda oluyor. Eger ay bitiminden sonra kapandiysa genelde normal vaktinde oduyorlar icerige bagli olarak degisebiliyo bu durum. En kotu ihtimallede 1 ay gecikmeli oduyorlar iste. Hic odenmeme gibi bi durum olmaz suanlik.
Evet hocam üçüncü telifi yedikten sonra partnerden atıldı sonra kapandı kasimin ortasinda kapandı geçen ay ödenmedi bu ay odenir inşallah

Nasıl soruyoruz başkanlar bende sorayım bari ingilizce yok ve mobilim bi el atın

C6603 cihazımdan gönderildi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri