adamlar 5 haneli aldı bizim 3 haneli hala geledi ben umudumu kestim bu saatten sonra![]()
Bizim paraları millete dağıtıyorlar ede
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
adamlar 5 haneli aldı bizim 3 haneli hala geledi ben umudumu kestim bu saatten sonra![]()
Sorry, but we are on holidays till 12 January.
We really hope for your understanding.*
Best wishes
PS:
Webmoney payment will come till 08.01.
Bu otomatik cevap mı
3 haneli webmoney yatdi
saat kaçta yattı hocam ?
webmoneyden para çeken arkadaşlar ; para çekimindeki kur fiyatı paypalınkinden dahamı yüksek.
Aynen hocam ben 2.30dan bozdurdum
Biz niye paypalla ugrasıyoruz yahocam bankaya cekerken bi kesinti varmı ?
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Yüzde 3 bi kesinti. Ayrıca paypala para gelirken yüzde 5.6 kesinti yapıyorlar bide üstüne 5.6 kurus kur farkı ödüyosunz. Kısaca hocam sana önermiştim webmoney iyi bloke derdi yok kafan rahat
Yüzde 3 bi kesinti. Ayrıca paypala para gelirken yüzde 5.6 kesinti yapıyorlar bide üstüne 5.6 kurus kur farkı ödüyosunz. Kısaca hocam sana önermiştim webmoney iyi bloke derdi yok kafan rahat
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.