Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

Arkadaşlar benimde Ekim ayında 1 kanalım tek gelen telif nedeniyle Life'den atılmıştı...Kanalın tekrar otomatik olarak adsenseye bağlanması ve adsensemin de o zamanki furyada banlanması nedeniyle para kazanması da gitmişti...İçeride 4 haneli alacağım olduğunu ve ödememi ARALIK ayı ödeme döneminde alacağımı sağolsun [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] arkadaşımın yardımları sayesinde öğrenmiştim...Net rakam verdiler...Ama bana da gelen giden yok şu an...Tekrar mail göndermemin bir faydası olur mu sizce, çünkü muhtemelen banada aynı otomatikleşen cevabı vereceklerdir herhalde ne dersiniz?

Arkadaşlar benimde Ekim ayında 1 kanalım tek gelen telif nedeniyle Life'den atılmıştı...Kanalın tekrar otomatik olarak adsenseye bağlanması ve adsensemin de o zamanki furyada banlanması nedeniyle para kazanması da gitmişti...İçeride 4 haneli alacağım olduğunu ve ödememi ARALIK ayı ödeme döneminde alacağımı sağolsun [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] arkadaşımın yardımları sayesinde öğrenmiştim...Net rakam verdiler...Ama bana da gelen giden yok şu an...Tekrar mail göndermemin bir faydası olur mu sizce, çünkü muhtemelen banada aynı otomatikleşen cevabı vereceklerdir herhalde ne dersiniz?

hocam şuan yapılacak en mantıklı iş topluca dua etmek :) birimizinki kabul olur heralde :D

yine de bi mail atıp yoklamalısın bence, nolur nolmaz.. otamatik cevaplardan biri dönerse üstelemez, bekleyişe geçersin..

hocam şuan yapılacak en mantıklı iş topluca dua etmek :) birimizinki kabul olur heralde :D

yine de bi mail atıp yoklamalısın bence, nolur nolmaz.. otamatik cevaplardan biri dönerse üstelemez, bekleyişe geçersin..
İşin kötüsü nasıl bir mail göndermem gerktiğini bilmiyorum aslında, benim durumum için :( Yabancı dil malesef yok...

https://www.facebook.com/lifentw?ref=ts&fref=ts

lifenin facebook sayfasına bakın, ortalık karışmış , ödeme almayan sadece bizler değiliz bir çok yabancı kişilerde ödeme alamamış.

https://www.facebook.com/lifentw?ref=ts&fref=ts

lifenin facebook sayfasına bakın, ortalık karışmış , ödeme almayan sadece bizler değiliz bir çok yabancı kişilerde ödeme alamamış.

belliydi böyle olacağı... ben uyardım herkesi..

gerçi önceden farketmek de pek bi işime yaramadı çünkü doğru düzgün partner bulamadım ... bikaç kanal mn ye bağladım tekrardan okadar..

anladığım kadarıyla partner sistemi de tıkandı.. youtube bi yenilik getirene kadar düzeleceğe de benzemiyor...

İşin kötüsü nasıl bir mail göndermem gerktiğini bilmiyorum aslında, benim durumum için :( Yabancı dil malesef yok...

Hi,

I know that, nowadays, there are some problems on your system. However I want to ask about my payment for being sure.

In your last mail, said me ''we will send your payment in payment period of Dec." but payment was not reached to me.

When can I take my payment ?

My Best

İsim soyisim
paypal:

*kanal bilgileri de verilebilir hocam..

Hi,

I know that, nowadays, there are some problems on your system. However I want to ask about my payment for being sure.

In your last mail, said me ''we will send your payment in payment period of Dec." but payment was not reached to me.

When can I take my payment ?

My Best

İsim soyisim
paypal:

*kanal bilgileri de verilebilir hocam..

Teşekkürler sağolun...

üstad peki bu kapanan kanallar için de ayrı bi mail mi atmamız lazım yoksa hepsini bir mi gönderiyolar

bunu gönderdigimde blokeli,blokesiz o paypal adresine ait ödemelerin ekran görüntüsünü attılar bana.blokeli dedikleri o ay gelmez,digerleri gelir tabi.onları sonra mail atıp tekrar sormak gerekir bence.kapanan kanalım olmadı henüz lifeda,bu yüzden net bi bilgim yok hocam.

Kapanan kanallar için bugun mail attım ayın 25 inde tekrar sorun dediler o zaman belli olucakmıs.

Bende ekimde kapanan kanalın ödemesini bekliyorum hala ... mail attım uzattılar yine konuyu,banka ödemesi.

---------- Spam Engelliyici 22:29 ---------- Önceki Mesaj 22:14 ----------

Kapanan kanallar için bugun mail attım ayın 25 inde tekrar sorun dediler o zaman belli olucakmıs.

Hangi ayda kapanan kanallar için mail attınız hocam ?

Bende ekimde kapanan kanalın ödemesini bekliyorum hala ... mail attım uzattılar yine konuyu,banka ödemesi.

---------- Spam Engelliyici 22:29 ---------- Önceki Mesaj 22:14 ----------

Hangi ayda kapanan kanallar için mail attınız hocam ?
Aralık ayında butun kanallarım kapanmıstı onlar için atmıştım hocam.

Arkadaşlar 2-3 gün önce kanalım 3. telifi yedi kanal kapanmadan life attı icinde aralık ayından 1500$ var bunu zamanında öderlermi ?

Bu ay bu life ve quiz baya insanin canini yakacak adamlara baya mail attim hafta oldu daha cevap yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri