Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] generally users of ytpara think, you will resolve blocked channel and you will pay our earnings.. :) Thank you..

İyi konuşun bence adamla ki karşılığı iyi olsun. Zaten kırk yılda bir geliyor. Çat pat ing konuşuyorum :) Ama kibarlık diz boyu..

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

When will you add dashboard ? Which date ?

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] generally users of ytpara think, you will resolve blocked channel and you will pay our earnings.. :) Thank you..

İyi konuşun bence adamla ki karşılığı iyi olsun. Zaten kırk yılda bir geliyor. Çat pat ing konuşuyorum :) Ama kibarlık diz boyu..

This is the best way of thinking ;) I really think, all will be ok soon. The most of you will get your earnings.
The problem mostly with ad cheaters CPM.

---------- Spam Engelliyici 12:29 ---------- Önceki Mesaj 12:29 ----------

[/COLOR [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

1-2 sayfa once cevapladi hocam. Odenmeyen kanallardaki sorunu cozunce panele gececeklermis...

Arkadaşlar bu yabancı dil akımı nedir ? Konuyu kaçırdım ödemeyle ilgili sıkıntı mı var ?

This is the best way of thinking ;) I really think, all will be ok soon. The most of you will get your earnings.
The problem mostly with ad cheaters CPM.

Thank you. :) Quiz and Life are most popular network in our forum, so we don't want to live any liitle problem about your network. And we always think well about you.. And trust you will pay blocked earnings..

See you sir good working.. ;)

Best partners Quiz And Life..
Thanks [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

anlamayanlar için en iyi partnerler Quiz ve Life dedim arkadaşlar :D (ödemeleri beklemekten kafayı yedim de :D)

Thank you. :) Quiz and Life are most popular network in our forum, so we don't want to live any liitle problem about your network. And we always think well about you.. And trust you will pay blocked earnings..

See you sir good working.. ;)

I hear you ;)

Best partners Quiz And Life..
Thanks [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

anlamayanlar için en iyi partnerler Quiz ve Life dedim arkadaşlar :D (ödemeleri beklemekten kafayı yedim de :D)

Aylardır bende böyle demiştim gürhan hocam,Life'nin avukatı bile demişlerdi bana ama bugünden sonra Life bitmiştir benim için :)

hangi partner sahibi gelip forumda cvp veriyor? Ya gelmiş sizinle konusuyor sorunlarınızı çözmeye çalışıyor.. Biraz olsun sakin olun ve saygı gösterin arkadaşlar...

thansk [MENTION=14539]Life Network[/MENTION] for everthing :)

Calm down ytpara user :P

Aylardır bende böyle demiştim gürhan hocam,Life'nin avukatı bile demişlerdi bana ama bugünden sonra Life bitmiştir benim için :)
ben işin esprisindeyim kardeşim.. her zaman alternatifli çalışmakta fayda var.. ben bu hatayı adsense de yaptım alternatifsiz çalıştık 2 ayımız heba oldu.. şimdi quiz + life devam ediyoruz biri ödemezse diğeri öder.. ama ikisinin de ödeyeceğini düşünüyorum.. tabi farklı partnerlere de yönelmekte fayda var

hangi partner sahibi gelip forumda cvp veriyor? Ya gelmiş sizinle konusuyor sorunlarınızı çözmeye çalışıyor.. Biraz olsun sakin olun ve saygı gösterin arkadaşlar...

thansk [MENTION=14539]Life Network[/MENTION] for everthing :)

Calm down ytpara user :P

Haklısın bulunmaz bir nimet,ama sabır taşını erittiler...Geçen ay ödemediler dediler 5 ocakta hesabında bil paranı,bugün olmuş google el koydu parana... Ee bunlar zaten ekim kazancını çoktan aldılar googleden... Bloke işi olmuş olsaydı ekim ayında geçen aydan niye bana 5 ocakta ödemeni alacaksın diyorlar?

You are our close friend man :) We wait you more often to ytpara :)

Haklısın bulunmaz bir nimet,ama sabır taşını erittiler...Geçen ay ödemediler dediler 5 ocakta hesabında bil paranı,bugün olmuş google el koydu parana... Ee bunlar zaten ekim kazancını çoktan aldılar googleden... Bloke işi olmuş olsaydı ekim ayında geçen aydan niye bana 5 ocakta ödemeni alacaksın diyorlar?

söyle düşün kardeşim belki sürekli aynı zamanlarda paraları alıyorlardı ona güvenerek sana o tarihi verdiler ama bu ay paralar gelmedi yada eksik geldi? sende haklısın tabi ama bakalım ne olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri