D
Dean
Guest
Izlenim iyiyse güzel . 30+ olursanız atsa bile ödüyor parayı .
aa 10 k izlenim oldu ama iyi para getirdi bana göre iyi yani
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Izlenim iyiyse güzel . 30+ olursanız atsa bile ödüyor parayı .
aa 10 k izlenim oldu ama iyi para getirdi bana göre iyi yani+30 u çoktan geçtimde o zaman dayayım çizgi filmi atana kadar iyi para yaparım
![]()
umarım videon 1 saat falandır.yoksa bişey kazandırmaz. bende 1.5 - 2 saatlik dizi film falan çalışıyorum bgbg 9-10 civarı geziyor.1k izlenim olsa bile temiz para kalıyor.
Arakdaşlar paypala yattı para oradan ziraat hesabıma yatırayım dedim perşembe günü yatırdım ama hala ziraata gelmedi ka gün sürer acaba
Bu network isini iyi yapiyor. 2 telif yiyin kanalin parasini dahi ödedi adamlar. thank you @Life Network
My Channels Niye AttınızThank u 2
My Channels Niye AttınızCartoon Series Channels Niye Attınızı da ''Bi zahmet Çeviriver''
![]()
İşte adamın yazdığı yazı. Adam açık açık yazmış .
Important to know: since this day, please, do not upload: cartoons, music clips, full football matches, hollywood movies. These channels will be disconnected in 99%.
hello life
I wonder if non-copyrighted pinpoint Do you pay channels.
and we have to do something extra for paying with.
If you pay you're paying on YouTube Do and you threw pmsorry, did not get you
If you pay you're paying on YouTube Do and you threw pm
2 Telifli Dizi Kanalımızın Ödemesi 4 haneli olarak yapıldı
Kanalımız hala ayakta
Darısı Ödeme Bekleyenlere..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.