Life Network Mart Ödemeleri Yapıldı.

• Kullanıcı Keithas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
aa 10 k izlenim oldu ama iyi para getirdi bana göre iyi yani :D +30 u çoktan geçtimde o zaman dayayım çizgi filmi atana kadar iyi para yaparım :D

umarım videon 1 saat falandır.yoksa bişey kazandırmaz. bende 1.5 - 2 saatlik dizi film falan çalışıyorum bgbg 9-10 civarı geziyor.1k izlenim olsa bile temiz para kalıyor.

umarım videon 1 saat falandır.yoksa bişey kazandırmaz. bende 1.5 - 2 saatlik dizi film falan çalışıyorum bgbg 9-10 civarı geziyor.1k izlenim olsa bile temiz para kalıyor.

yok hocam 40 dkmı ne öyle bişey :D bende dizi tv show öyle çalışıyorum yabancı içerik. bgbg ye nasıl bakıyosun ben bilmiyorum onu

Arakdaşlar paypala yattı para oradan ziraat hesabıma yatırayım dedim perşembe günü yatırdım ama hala ziraata gelmedi ka gün sürer acaba

Arakdaşlar paypala yattı para oradan ziraat hesabıma yatırayım dedim perşembe günü yatırdım ama hala ziraata gelmedi ka gün sürer acaba

Mail adresine bak orda yazar.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Cevap: Re: Cevap: Life Network Mart Ödemeleri Yapıldı.

My Channels Niye Attınız :( Cartoon Series Channels Niye Attınızı da ''Bi zahmet Çeviriver'' :(

2 hafta once adam forumda artik dizi, cizgifilm, film ve muzik yuklemeyin yazmisti.

İşte adamın yazdığı yazı. Adam açık açık yazmış .

Important to know: since this day, please, do not upload: cartoons, music clips, full football matches, hollywood movies. These channels will be disconnected in 99%.

Re: Cevap: Life Network Mart Ödemeleri Yapıldı.

İşte adamın yazdığı yazı. Adam açık açık yazmış .

Important to know: since this day, please, do not upload: cartoons, music clips, full football matches, hollywood movies. These channels will be disconnected in 99%.

Correct.

[MENTION=6859]Life Network[/MENTION] eğer bu partnerle düzgün çalıştığımız müddetçe paramızın kalma ihtimali yok gibi. Bu yüzden bu arkadaşın dediklerini yapıp onları da zor durumda bırakmamalıyız. bunları yapmamalıyız: cartoons, music clips, full football matches, hollywood movies. yaparsak These channels will be disconnected in 99%.

arkadaşlar kanalımı life bağlayacam ama bağlamaya çalışıyorum hata veriyor en son olan işlem fınısh çıkıyor tarayıcıyıda temizledim ama yine aynı hata sorun nedir ...

hello life
I wonder if non-copyrighted pinpoint Do you pay channels.
and we have to do something extra for paying with.

30$ geçince mi otomatik ödeme yapıyor yoksa, bildirim mi yapacağızz.

@Life Network you paid me on paypal for march.that's okay .thank you. but i wonder smt. u sent me about 2300 $ .
i wanna know that u sent for which channels ? i remember 3 or 4 my channels partnered with ur network.
i can't see any details on paypal.
please give me a mail to connect with you.
you don't answer on skype for a long time.
kind regards

2 Telifli Dizi Kanalımızın Ödemesi 4 haneli olarak yapıldı
Kanalımız hala ayakta
Darısı Ödeme Bekleyenlere..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri