paypal ödemeleride 3 gün içinde bitecekmiş.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
benim kanal 3 ocakta kapandı aralık kazancı nezaman ödenir veya blocked geldigini nasıl ögrene blirim
Blocked gelmiştir %99. ayın 10 undan sonra kapansaydı bi ihtimal ödenirdi. ama %90 blocked gelmiştir. quizde bunu görüyoruz malesef lifeda göremiyoruz görmek için mail atıp sorman gerekli. block geldiyse eğer bu ayın 27 sinden sonra ödeniceğini söylemişler.
lifeda neden göremeyelim ki hocam,life da quizin panele geçti şimdi.quizin panelinden girip kontrol edilebilir.
benim life da olan bi kanal 5 şubatta kapanmıştı.quiz paneline girmeye çalışayım bakalım,girebilirsem ödeme tarihi yazıyordur heralde dedim ve tel onayı yaparak girdim quiz paneline.ocak kazancı bloke yemiş,yanındada 27.02.2015te ödenecek yazıyor.27 martta ödenecek yazması gerekmiyormuydu burda yani bu ay ödenmez bu para diye düşünüyorum ben.
Hocam lifein ödemelerinin orda yazıp yazmadıgını bilmiyorum ben bi 1 hafta önce denemiştim orda kazanc yokdu. belki yeni ödemeler yansımıştır. Senin kanal mart 27 ye kaldı hocam şubatta kapandıysa 27 Mart.
life ödemeleri orda yazıyor söyledigim gibi biçok kanalı kontrol ettim daha öncede zaten.o ödemeninde martta gelmesi gerekiyor bencede ama nedense panelde 27 şubat yazmışlar.haftaya öderlersede yok demem yani![]()
beyler bu ay banka hesabımı ekledim ödeme banka hesabıma mı olucak paypala mı önceden paypal ekliydi
ve eklediğim bu banka hesabı nezamanda aktif oluyor
bu ayda mı önümüzdeki ayda mı
soruma cevap verirseniz sevinirim
lifeda neden göremeyelim ki hocam,life da quizin panele geçti şimdi.quizin panelinden girip kontrol edilebilir.
benim life da olan bi kanal 5 şubatta kapanmıştı.quiz paneline girmeye çalışayım bakalım,girebilirsem ödeme tarihi yazıyordur heralde dedim ve tel onayı yaparak girdim quiz paneline.ocak kazancı bloke yemiş,yanındada 27.02.2015te ödenecek yazıyor.27 martta ödenecek yazması gerekmiyormuydu burda yani bu ay ödenmez bu para diye düşünüyorum ben.
Hocam kapanan kanallar ile panele giriş yapılamıyorki. Lifen kapanan kanallarının paraları göremiyoruz sanırım..
Yok kapanan kanalıda görüyorsun en azından ben gördüm az önce ama normalde 400 küsür olması gerekirken 80 küsür dolar görünüyor bende bunu anlamadım.
Kapanan kanalın maili ile mi girdin panele? Benim panelde kapanan kanal tek başka kanal yok.. Ve daha önce denediğimde giremedim panele..
Evet kapanan kanalın mailiyle girdim ve bendede tek kanal başka yok tel doğrulamasını yaptıysan girmesi lazım.
Valla aynı işte 400 küsür olması gerekirken 80 küsür gerçi sizinki daha betermiş inşallah bi yanlışlık vardırda alırız ödemeleri birde bana mail göndermişlerdi 4xx ödemeniz var diye..700 dolar olması gereken kanalda 0.01 dolar gözüküyor şaka gibi. Aynı sorun sizde de mevcut sanırım..
Valla aynı işte 400 küsür olması gerekirken 80 küsür gerçi sizinki daha betermiş inşallah bi yanlışlık vardırda alırız ödemeleri birde bana mail göndermişlerdi 4xx ödemeniz var diye..
Durumla alakalı bir mail attım İki tane kapanan kanal var 2 side aynı ve toplamı 4 hane. Yatmazlar inşallah üstüne yeni panele geçtik ayaklarına..
Bu arada 1 kanalın ödemesi yapılmış. Life quiz gibi hızlı davranmıyor yalnız..
Hocam kapanan kanallar ile panele giriş yapılamıyorki. Lifen kapanan kanallarının paraları göremiyoruz sanırım..
Bu zamana kadar millet sıkıntısız aldı paralarını ufak tefek gecikmeler dışında
bundada sıkıntı çıkmaz inşallah yinede insan şüphe ediyor işte Sana zahmet maile gelen cevabı burada paylaşırmısın tabi gelirse
birde bu ödemeyi aldığın kapanan kanalmıydı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.