Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben kanal kapandıgında gmailda gidiyor sanıyordum ama o daha sonra gidiyor sanırım.bende telefon dogrulaması ile girdim panele,benim parada bi eksik yok hocam.
gönderdikleri maildeki rakamla paneldeki rakamın alakası yok neyse artık bekleyeceğiz paneldeki yazan parayı gönderirlerse maili kanıt olarak sunacağız.
gerçi ne değişir onuda bilmiyorumda
Geçen ayki ödemede de aynı durum oldu.. gelen maildeki tutarla paypala yatan para farkı 58 dolar.
Yani eksik geldi öylemi.? paypalın kesintisini düştükten sonramı 58 dolar bi fark oluştu.
Gelem mailde bin küsür paypala yansıyan 9 yüz küsür. Paypalda gözüken miktar maildekini tutmuyor
aralıkta kapanan kanalı alabilen var mı?
ne zaman ve kaç hane aldınız acaba ?Banka hesabına ne zaman gönderiyorlar? Paypal ödeme aldım ama banka hesabı almadım daha.
ne zaman ve kaç hane aldınız acaba ?
Banka ödemesi 25-05.03.2015 e kadar
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.