Ödeme Yöntemini Maille Değiştirmiyolar Artık Join.Quizin e Girip Kendiniz Değiştirin Diyorlar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ocak kesinleşmişini öğrenen varmı ? benim bildiğim 20sinde öğreniliyordu
öğrendiniz mi acaba kesinleşmeyi ?
kapanan kanalı yanlışlıkla excelden silmişim paneline giremiyorum inşallah öderzaten normalde 20-21 inde mail atın diyorlardı kazancı ögrenmek istiyorsanız.yani normaldede şuan bu mesajınıza cevap alamazdınız ama şimdi gelicek olan mesaj belli,panelden ögrenin diyecekler.ben pek panel kullanan birisi degilim,şimdi test için life a baglı bi kanalla quizin paneline girdim,kazanç kesinleşmiş.mail atıp sordugunuzda söyleyecekleri şey yine panele girip bakın olucaktır.
ayrıca,bu saatten sonra yapılacak degişiklik bu ay için işe yaramaz.degişiklik yaptıgınızda söylüyor zaten bunu.dün bi kanalın ödeme yöntemini webmoney yaptım,mart ayı için kaydedildi dedi yani şubat ödemesi yine paypala gelicek ama mart ödemesini webmoneye göndericekler gelecek ay.
Arkadaşlar life bugün yada yarın ödeme yöntemini değiştirdiğim taktirde bu ay ödemesini alırmıyım
kapanan kanalı yanlışlıkla excelden silmişim paneline giremiyorum inşallah öder![]()
aralıkta kapanmıştı kanalgelecek ay için geçerli olur,şubat ödemesi geçti hocam.
life'a mail attım aralık kapanan kanallar için ödeme periyodunu;
[FONT="]27.02 10.03
dedi.[/FONT]
Ocakta kapanan Aralik kazançlari dahil demi hocam ?
Aralığın şubatda periyodunda ödendiğini varsayar isek
Bene ocakta kapanan kanal mart periyodunda ödenir.
21:54 de ufak bi ödeme gelmiş paypal'a 2 haneli kanalı hatırlamıyorum zaten geçen ay aşağı yukarı hepsini çıkarmışlardı 2015-01 ödemesi
Quiz ödemesi olabilir o bence.. Quizde kedoo diye gönderiyorya artık. Açıklamaya baktın mı peki? Life mı yazıyor?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.