life network artık destek vermıormu maillere?
Veriyor
Sent from my iPhone using Tapatalk
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
life network artık destek vermıormu maillere?
Çok uygun fiyata Paypal para bozum işine başladım.
Ayrıntılar Konuda
Konu linki :
http://www.ytpara.com/paypal-alis-s...7-24-tum-bankalara-paypal-bozumu-yapilir.html
Beyler life nezaman ödemelere başlar, Malüm quizle birleştiler
bende mesaj attım şimdi aralık ayı kazancımı henüz alamadım kanal ocak ayının başında kapandı bakalım ne cevap gelecek...
2 haneli ödeme gelmiş sabah 9'da. Paypal.
Bilen arkadaşlar cvp atarsa sevinirim.
lifede olan kanalı quize geçirdim neredeyse 1 ay olacak bunun ödmesini almadım.
ödeme yöntemi webmoney ödemeyi life mi gönderecek quiz mi ?
ve bu kanalın aralık kazancını da almadım .
tam olay nedir kim ödeme yapacak ?
lifedaki kanalı quize geçirdim derken?life dükkanı kapadı,quiz oldu anlamında mı söyledin yoksa lifedan gerçekten çıkardın ve sonra quize mi başvurdun?eger sen lifedan çıkıp quize geçmediysen sorun yok,bizde almadık paraları henüz.quiz ödemeleri yaptı ama lifedaki kanalların ödemeleri henüz başlamadı.
yok üstadım yanlış anlatmışım![]()
hiç lifeden ayırmadım direk dashboraddan geçirdim quize. ama hala ödeme yok :d ödemeyi kim yapacak aralığıocak ayınıda tabi
![]()
Cevap geldimi hocam ?
gelmedi hocam ya eskiden geliyordu artık cevap yok benmi yanlış yere mesaj atıyorum diyecem ama yok doğru ...mesaj atıp cevap alan varmı acaba
Kanalımın ocak ayında kapandığını Aralık kazançının ödenmediğini yazdım cevap olarak After 27 th 02 yazdılar hocam.
Kanalımın ocak ayında kapandığını Aralık kazançının ödenmediğini yazdım cevap olarak After 27 th 02 yazdılar hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.