Life Network Ocak ayı kazançları Şubat ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Arkadaşlar Life Quize bağlanmasına rağmen ödemelerini yine ayın 20 sinden 10 una kadar yapacağını açıkladı.. yani Şubat 20 Mart 10 arası ödeyecekmiş .
yine kapanan kanalları da 27.02 - 10.03 arası ödeyecekmiş

Bilginiz olsun ayın 20 sine kadar bir şey beklemeyin,

bunlar life in açıklamasıdır

Life Network Dashboard Birleştirme Gelmiş Arkadaşlar

Priority dashboard tik atıyoruz unite dashboards a basıyoruz ödeme yöntemi aynı olan kanallar birleştirilsinmi diye soruyo evet diyoruz

edit: en son submit dediğimizde 8 saat için özel link göndereceklermiş heralde benim anladığım o

To confirm the uniting of dashboards please enter the Community section of the Creator Studio of each channel. We have sent your emails at each of your channels from this dashboard. Please read emails and click special security links. If you do not see emails please check the SPAM folder. If you do not find emails in the SPAM folder, please contact us at [email protected]. Special links are valid within 8 hours.

Son düzenleme:
Bilen arkadaşlar cvp atarsa sevinirim.

lifede olan kanalı quize geçirdim neredeyse 1 ay olacak bunun ödmesini almadım.
ödeme yöntemi webmoney ödemeyi life mi gönderecek quiz mi ?

ve bu kanalın aralık kazancını da almadım .
tam olay nedir kim ödeme yapacak ?

Quizle Paypal Arasıda Sorun Olduğu İçin QUİZ Ödemeleri Life Adıyla Gönderiyor Sanırım Life Ödemeleri Başlamadı.

Bilen arkadaşlar cvp atarsa sevinirim.

lifede olan kanalı quize geçirdim neredeyse 1 ay olacak bunun ödmesini almadım.
ödeme yöntemi webmoney ödemeyi life mi gönderecek quiz mi ?

ve bu kanalın aralık kazancını da almadım .
tam olay nedir kim ödeme yapacak ?

lifedaki kanalı quize geçirdim derken?life dükkanı kapadı,quiz oldu anlamında mı söyledin yoksa lifedan gerçekten çıkardın ve sonra quize mi başvurdun?eger sen lifedan çıkıp quize geçmediysen sorun yok,bizde almadık paraları henüz.quiz ödemeleri yaptı ama lifedaki kanalların ödemeleri henüz başlamadı.

lifedaki kanalı quize geçirdim derken?life dükkanı kapadı,quiz oldu anlamında mı söyledin yoksa lifedan gerçekten çıkardın ve sonra quize mi başvurdun?eger sen lifedan çıkıp quize geçmediysen sorun yok,bizde almadık paraları henüz.quiz ödemeleri yaptı ama lifedaki kanalların ödemeleri henüz başlamadı.

yok üstadım yanlış anlatmışım :D

hiç lifeden ayırmadım direk dashboraddan geçirdim quize. ama hala ödeme yok :d ödemeyi kim yapacak aralığı :D ocak ayınıda tabi :D

Arkadaşlar Quiz'den ödeme beklerken Kedoo Entertainment JLT diye biryerden ödeme geldi. Sanırım Quiz sorun çıktığı için böyle bir yönteme başvurdu.

yok üstadım yanlış anlatmışım :D

hiç lifeden ayırmadım direk dashboraddan geçirdim quize. ama hala ödeme yok :d ödemeyi kim yapacak aralığı :D ocak ayınıda tabi :D

ödeme gönderen kişi yani isim olarak ne olur bilmem ama kanal life da oldugu için,life ın ödeme günlerinde alıyoruz parayı.dikkat ederseniz lifedaki kanallar hala quizde degil,lifeda görülüyor yani youtube panelinizde kanal ayarlarına girdiginizde orada quiz degil life yazıyor.quizin ödeme tarihleri ile karıştırmayın kafanızı yani.life yetkilileri ödemeleri 20.02/10.03 de mi ne yapıcaz diye yazmışlar işte o tarihte gelicek paralar.quizin yada life ın adıyla gelmesinin bi önemi yok.

Dun sasirtici bicimde kasim ayi odemesi aldim zaten odemislerdi neden yeniden gonderdiler anlamadim

gelmedi hocam ya eskiden geliyordu artık cevap yok benmi yanlış yere mesaj atıyorum diyecem ama yok doğru ...mesaj atıp cevap alan varmı acaba

Kanalımın ocak ayında kapandığını Aralık kazançının ödenmediğini yazdım cevap olarak After 27 th 02 yazdılar hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri