Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam paypalı değiştirirken quız dashboardan mı tek tek her kanala girip web money yapacazBende hiçbir ödeme falan yok henüz. Ödeme yöntemlerini değiştirmiştim 10 undan önce sıkıntı olmasın şimdi milletin ödenmeye başlanmış bizde tık yok.
hocam paypalı değiştirirken quız dashboardan mı tek tek her kanala girip web money yapacaz
arkadaşlar 1aralık ayında kapanan life kanalı için mail attım ödeme yöntemini değiştirmek için tüm bilgileri verdim şunu yazmışlar translete den pek bişe anlamadım çevirebilirmisiniz ?
Hello
We can change it, but it will be applied only for February.
Best regards
Your LIFE NETWORK support
LATEST NEWS: https://www.facebook.com/lifentw
LIFE Partners have an access to their personal dashboard!
Please add your Google account, which you had already signed up for the LIFE Partner Program.
Click on the "Log in" tab at QuizGroup// The Leading Global YouTube Network and login to your dashboard.
This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.
arkadaşlar 1aralık ayında kapanan life kanalı için mail attım ödeme yöntemini değiştirmek için tüm bilgileri verdim şunu yazmışlar translete den pek bişe anlamadım çevirebilirmisiniz ?
Hello
We can change it, but it will be applied only for February.
Best regards
Your LIFE NETWORK support
LATEST NEWS: https://www.facebook.com/lifentw
LIFE Partners have an access to their personal dashboard!
Please add your Google account, which you had already signed up for the LIFE Partner Program.
Click on the "Log in" tab at QuizGroup// The Leading Global YouTube Network and login to your dashboard.
This will take you to the details of your profile, earnings, royalties, transfers, your channel stats and referrals status, quick answers to support questions, connecting with other talent.
Bugun mi cevap aldin hocam?
Paypal probleminden dolayı .. bügün butun hesapları bankaya çevirdim .. acaba yarın ödeme yaparlarmıı ?? yada nezaman öderler banka hesaplarını ??Yarın banka ödemelerine başlanacak çok şükür.. Sabırsızlıkla bekliyorum![]()
Paypal probleminden dolayı .. bügün butun hesapları bankaya çevirdim .. acaba yarın ödeme yaparlarmıı ?? yada nezaman öderler banka hesaplarını ??
Paypal probleminden dolayı .. bügün butun hesapları bankaya çevirdim .. acaba yarın ödeme yaparlarmıı ?? yada nezaman öderler banka hesaplarını ??
Bugün çevirdiysen Şubat kazancını Martta banka hesabına alırsın. Bu ayki ödemen değiştirmeden önceki ödeme yöntemine gelecek.
Paypal 4 hanelilere geçti mi Life, alan oldu mu ?
Paypal 4 hanelilere geçti mi Life, alan oldu mu ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.