Ne zaman mail atmıştın bana hiç dönüş yapmadılar.
dün atmıştım hocam.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne zaman mail atmıştın bana hiç dönüş yapmadılar.
kapanan bi kanalın aralık ayı ödemesi gelmiş bugün ama kimbilir hangi kanal.zamanında webmoneye geçseydim en azından şimdi bu ödeme hangi kanala geldi onu bilirdim![]()
benim partner hakkında çok bilgim yok, acaba bu ödemesi gelen kanalı zamanında webmoneye geçirseydiniz ve şimdi web moneye ödeme gelseydi paypal yerine nasıl anlardınız hangi kanal olduğunu
kapanan bi kanalın aralık ayı ödemesi gelmiş bugün ama kimbilir hangi kanal.zamanında webmoneye geçseydim en azından şimdi bu ödeme hangi kanala geldi onu bilirdim![]()
Merhabalar..
Bitane life kanalımın paypalını eksik yazmışım dolaysıyla para yatmamış.. açık kanal o parayı şimdi nasıl alabilirim yardımcı olurmusunuz ?? Banka ekledim şuan
eksik yazdıgın paypal başkasının olabilir,ona yatmış olabilir yani yada hiç biyere yatmamışda olabilir tabi.her halukarda life a mail atıp durumu anlatmanız gerek hocam.
çok uzattılar yaw aralık açık kanal ödemesi gelmedi daha
2014-12 Payment PayPal ile Kedoo Entertainment JLT
Az önce bir ödeme geldi iki hane.
Kapalımı açık mı?
Edit: Sanırım kapalı kanal 12 ci ay diyor..
life kapanan kanallar ödemesi alan oldu mu kedo diye ödemelerim geldi quiz onlar galiba life alan oldu mu
2 kanalım vardı 2sinide aldım açıklama da Life Payment yazıyorlife kapanan kanallar ödemesi alan oldu mu kedo diye ödemelerim geldi quiz onlar galiba life alan oldu mu
Açıklamasına baksaydın keşke 12. aysa kapanan kanallardır. Life ta olabilir zaten açıklamada yazar life veya quiz.. Bakıp haber verirsen iyi olur dostum bende kapanan kanal bekliyorum 2 tane 3 haneli..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.