Life Network Ocak ayı kazançları Şubat ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
kapanan bi kanalın aralık ayı ödemesi gelmiş bugün ama kimbilir hangi kanal.zamanında webmoneye geçseydim en azından şimdi bu ödeme hangi kanala geldi onu bilirdim :D

kapanan bi kanalın aralık ayı ödemesi gelmiş bugün ama kimbilir hangi kanal.zamanında webmoneye geçseydim en azından şimdi bu ödeme hangi kanala geldi onu bilirdim :D

benim partner hakkında çok bilgim yok, acaba bu ödemesi gelen kanalı zamanında webmoneye geçirseydiniz ve şimdi web moneye ödeme gelseydi paypal yerine nasıl anlardınız hangi kanal olduğunu

benim partner hakkında çok bilgim yok, acaba bu ödemesi gelen kanalı zamanında webmoneye geçirseydiniz ve şimdi web moneye ödeme gelseydi paypal yerine nasıl anlardınız hangi kanal olduğunu

webmoneyde her kanala ayrı cüzdan oluşturuyorum yani her kanala farklı hesap numarası veriyorum diyebiliriz.cüzdan isimlerinide o kanalın ismi yaptım,ödeme geldiginde webmoney programında hangi kanala ödeme gelmiş bu şekilde görebiliyorum.tabi onlarca,yüzlerce kanala 1 ödeme yöntemi seçerseniz bu söyledigimi yapamazsınız :p

Açık kanal aralık ödemesi beklemede şu sıralar göndereceğiz dediler açık aralık alan varmı ?

Benimde aralık banka ödemesi beklemedi açık kanal

Merhabalar..
Bitane life kanalımın paypalını eksik yazmışım dolaysıyla para yatmamış.. açık kanal o parayı şimdi nasıl alabilirim yardımcı olurmusunuz ?? Banka ekledim şuan

Merhabalar..
Bitane life kanalımın paypalını eksik yazmışım dolaysıyla para yatmamış.. açık kanal o parayı şimdi nasıl alabilirim yardımcı olurmusunuz ?? Banka ekledim şuan

eksik yazdıgın paypal başkasının olabilir,ona yatmış olabilir yani yada hiç biyere yatmamışda olabilir tabi.her halukarda life a mail atıp durumu anlatmanız gerek hocam.

eksik yazdıgın paypal başkasının olabilir,ona yatmış olabilir yani yada hiç biyere yatmamışda olabilir tabi.her halukarda life a mail atıp durumu anlatmanız gerek hocam.

paypal benim sadece @ bu işaret konmamış.. nereden mail atıcam life de yeniyim

çok uzattılar yaw aralık açık kanal ödemesi gelmedi daha

2014-12 Payment PayPal ile Kedoo Entertainment JLT

Az önce bir ödeme geldi iki hane.

life kapanan kanallar ödemesi alan oldu mu kedo diye ödemelerim geldi quiz onlar galiba life alan oldu mu

life kapanan kanallar ödemesi alan oldu mu kedo diye ödemelerim geldi quiz onlar galiba life alan oldu mu

Açıklamasına baksaydın keşke 12. aysa kapanan kanallardır. Life ta olabilir zaten açıklamada yazar life veya quiz.. Bakıp haber verirsen iyi olur dostum bende kapanan kanal bekliyorum 2 tane 3 haneli..

Açıklamasına baksaydın keşke 12. aysa kapanan kanallardır. Life ta olabilir zaten açıklamada yazar life veya quiz.. Bakıp haber verirsen iyi olur dostum bende kapanan kanal bekliyorum 2 tane 3 haneli..

kapanan kanal olduguna eminim 12 yazıyodu ama quiz ve life olduguna dair bisey yazmıyo bildigim kadarıyla bisy yazmadıgı vakit quiz ödemesi oluyo cünkü life yolladıgında life diye geciyo ödeme

life hafta sonları ödeme yapıyormuydu ? cünkü facebookda 27den sonra diye bi acıklama yapmıslardı yanlıs hatırlamıyosam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri