Life network ödeme !

• Kullanıcı pampa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
yanlış hesaplamışsındır öyle bir şey yok. Alacağın paraya ay olarak mı baktın? yoksa son 28 güne mi baktın?

ömür boyu olarak baktım zaten hep ömür boyu olarak bakıyorum
195$ İKİ AYDA BİRİKEN TAHMİNİ KAZANÇ BİDE

---------- Spam Engelliyici 19:06 ---------- Önceki Mesaj 19:03 ----------

Eylul ayi kazancina bak ona gore hesap yap dostum. Son 28 gune bakma

Eylül ayına baktığımda 56$ tahmini kazanç çıkıyor
Yoksa bunlar geçen ayın ödemesini mi yaptılar yani bu ayın ödemesi değil bu
şimdi ben bunu anladım

şimdi ben bunu anladım

yanlış bakmışsın işte. sağ üst köşede tarih olarak seçme var oradan sadece eylül ayına bakacaktın.

Bide evet eylül ödemesi, ekim ödemesini 30 kasımlarda alırsın gene.

şimdi ben bunu anladım

56x80/100 = 44.8 yani 45$ odemende herhangi bir sikinti yok. Odemelerini o ay bittikten sonraki ayin 20-30+-1 gun de gonderirler

yanlış bakmışsın işte. sağ üst köşede tarih olarak seçme var oradan sadece eylül ayına bakacaktın.

Bide evet eylül ödemesi, ekim ödemesini 30 kasımlarda alırsın gene.

Yemin ediyorum bütün çalışmalarım boşa gitti diye korktum
Ben özürlü bir kişiyim kazançlarımı bu şekilde kazanmaya çalışıyorum aileme yük olmamak için
İnşallah dedinizi gibi kasımda ekim ayını ödemesini yaparlar

Cevaplarınız çok tşk ederim YARDIMLARINIZ İÇİN

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:11 ----------

56x80/100 = 44.8 yani 45$ odemende herhangi bir sikinti yok. Odemelerini o ay bittikten sonraki ayin 20-30+-1 gun de gonderirler

çok tşk ederim ne kadar para alacağımında hesaplamayı ögrendim sayenizde
gerçekten bu forum sitesi harika site

Yemin ediyorum bütün çalışmalarım boşa gitti diye korktum
Ben özürlü bir kişiyim kazançlarımı bu şekilde kazanmaya çalışıyorum aileme yük olmamak için
İnşallah dedinizi gibi kasımda ekim ayını ödemesini yaparlar

Cevaplarınız çok tşk ederim YARDIMLARINIZ İÇİN

---------- Spam Engelliyici 19:14 ---------- Önceki Mesaj 19:11 ----------

çok tşk ederim ne kadar para alacağımında hesaplamayı ögrendim sayenizde
gerçekten bu forum sitesi harika site

Bu arada youtube guvenip de borca falan girme yoksa cok uzulursun. Para ne zaman eline gecerse ona gore yaparsin harcamalarini. Eger kanalin ozgun degilse ve 2 telif gelirse direk videolari ya sil yada gizliye al. Kapanirsa parani alamayabilirsin

Bu arada youtube guvenip de borca falan girme yoksa cok uzulursun. Para ne zaman eline gecerse ona gore yaparsin harcamalarini. Eger kanalin ozgun degilse ve 2 telif gelirse direk videolari ya sil yada gizliye al. Kapanirsa parani alamayabilirsin

Tamama öyle yaparım
Şuan hesabım sağlam
Çok tşk ederim

life kesinleşen kazançları gösteriyormu ?
Lifede dashboard varmı ?
Lifede kapanan kanal 500$ ve altındaysa 57 gün bekletiyolarmı yoksa direktmi ödüyolar ?

Lifede dashboard varmı ?
Lifede kapanan kanal 500$ ve altındaysa 57 gün bekletiyolarmı yoksa direktmi ödüyolar ?

Odeme alacagin ayin kazancina youtube hesabindan bakiyorsun kendin hesapliyorsun.

Life da dashboard yok.

3. Soruna bir sey diyemeyecegim

Lifede dashboard varmı ?
3. sorunu ben yanıtlıyayım.
1000 $ uzeriyse 2. aya bırakırlar odemeyi.
daha once kapanan kanalınım parasını normal ödeme tarihinde aldım (500$ altı)

3. sorunu ben yanıtlıyayım.
1000 $ uzeriyse 2. aya bırakırlar odemeyi.
daha once kapanan kanalınım parasını normal ödeme tarihinde aldım (500$ altı)

çok güzel bir bilgi bu durum quizden 1 adım öne atar lifeyi quizde nerdeyse 3 ay bekliyorum 900$ olursada zamanındamı ödüyolar hocam ?

çok güzel bir bilgi bu durum quizden 1 adım öne atar lifeyi quizde nerdeyse 3 ay bekliyorum 900$ olursada zamanındamı ödüyolar hocam ?
ona kesin bir cevap veremem, ama benim aldıgım ücret yaklasık olarak 500$ civarıydı ve skype uzerinden sordugumda normal tarihinde ödemesi yapılcak denildi.
Ayrıca miktar 1000+ ise 2. ödeme tarihine bırakıyoruz dedi.
umarım işine yarar.

ona kesin bir cevap veremem, ama benim aldıgım ücret yaklasık olarak 500$ civarıydı ve skype uzerinden sordugumda normal tarihinde ödemesi yapılcak denildi.
Ayrıca miktar 1000+ ise 2. ödeme tarihine bırakıyoruz dedi.
umarım işine yarar.

işime çok yarıycak çok teşekkürler aklıma 2 soru daha girdi şimdi

lifede diyelim 1 kanalım kapandı 500$ ın altında ama tüm kanalların kazancı 1000$ ı geçti ozaman ne olcak bağımsız olarak bu kapanan kanalın zamanında alıcakmıyım

birde quiz 1 ay geç ödüyor birde ayın 27sine bırakıyor lifede son günleremi bırakıyor

işime çok yarıycak çok teşekkürler aklıma 2 soru daha girdi şimdi

lifede diyelim 1 kanalım kapandı 500$ ın altında ama tüm kanalların kazancı 1000$ ı geçti ozaman ne olcak bağımsız olarak bu kapanan kanalın zamanında alıcakmıyım

birde quiz 1 ay geç ödüyor birde ayın 27sine bırakıyor lifede son günleremi bırakıyor
1-life da şu var, ödemeleri toplu halde yapıyor, hangi kanal hangi ödemeyi aldı onu belirtmiyor benim o zamanlarda sadece tek kanalım vardı o yuzden cevap vermek zor fakat kapanmayan kanalların parasını alırsın diye dusunuyorum.
2-quiz ile hiç calısmadım ama arkadaslardan gordugum kadarıyla life dan once odemelere baslıyor.
Normalde su ana kadar odememi alman gerekiyordu life dan ama nedense hala beklemedeyim, su ana kadar ne erken ayın 24 unde aldıgım oldu life'dan.

1-life da şu var, ödemeleri toplu halde yapıyor, hangi kanal hangi ödemeyi aldı onu belirtmiyor benim o zamanlarda sadece tek kanalım vardı o yuzden cevap vermek zor fakat kapanmayan kanalların parasını alırsın diye dusunuyorum.
2-quiz ile hiç calısmadım ama arkadaslardan gordugum kadarıyla life dan once odemelere baslıyor.
Normalde su ana kadar odememi alman gerekiyordu life dan ama nedense hala beklemedeyim, su ana kadar ne erken ayın 24 unde aldıgım oldu life'dan.

Anladım hocam cok tesekkurler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri