Life network ödeme !

• Kullanıcı pampa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
hocam life odeme yaptimi her kese ?
ben hala parami alamadimda ?

buyuk para degil ki, 3 haneli neye diyosunuz ?

:D Yani hergün 3-5 kez ödeme yapılıyor eskiden bari hergün 1 ödeme olurdu

Life ve quiz ödemeleri ayrı ayrı yaparlar diğer partnerler gibi değil mesela quiz temmuz kazançlarını 12 sinde göndermeye başladı ay sonuna doğru bitiyo life biraz daha geç başlıyo 20 sinde başladı galiba 5 eylüle kadar herkesin ödemesi eline geçer.

Life ve quiz ödemeleri ayrı ayrı yaparlar diğer partnerler gibi değil mesela quiz temmuz kazançlarını 12 sinde göndermeye başladı ay sonuna doğru bitiyo life biraz daha geç başlıyo 20 sinde başladı galiba 5 eylüle kadar herkesin ödemesi eline geçer.

hocam onu biliyorumda life hergün 1 ödeme yapıyordu mesela ayın 20 sinde bir parti ödeme yapıyordu ertesi gün 1 posta daha böyle gidiyordu,bu ay sanki her kanala tek tek ödeme yapılıyor

hocam onu biliyorumda life hergün 1 ödeme yapıyordu mesela ayın 20 sinde bir parti ödeme yapıyordu ertesi gün 1 posta daha böyle gidiyordu,bu ay sanki her kanala tek tek ödeme yapılıyor

Aynen quiz gibi yollamaya başlamış kanal kanal ödeme gönderiyo önceki aylarda paypal hesabına bağlı bütün kanalları tek seferde gönderiyodu.

Life ayin ortasindan itibaren odemelere baslar bir sonraki ayin 5ine kadar parca parca kanallarin odemeleri gonderilir.

Bir kisi ayin 20 sinde alip digeri ayin 30unda odeme almadiginda ortaligi ayaga kaldirmaya gerek yok. Ayrica Life ufaktan buyuge dogru gonderim yapmiyor. Ilk odeme alanlardan 4haneli alanda var 5 haneli alanda. (Paypal) Su anda 2 haneli odemesini almayanda var, 3 haneli parasini bekleyende. Belli bir kistas yok odeme sirasinda.

Ayin 5ine kadar bekleyin. Odeme alamayanlar yazsinlar bana , o zaman sorununuzu cozelim. (Ucuk bir problem yoksa )

Life'dan bu gun mesaj gelmis bana.
Life Partnership: Currently PayPal accounts in Azerbaijan Republic are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds.

ne yapayim simdi ?

Life'dan bu gun mesaj gelmis bana.
Life Partnership: Currently PayPal accounts in Azerbaijan Republic are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds.

ne yapayim simdi ?

Webmoney yada banka hesabina gonderebiliyolarmi onu sor, oraya al parayi. Adamlarin yapabilecegi birsey yokki bu durumda senin hesabinin para alma ozelligi yokmus, sadece gonderebiliyormussun.

konustum webmoney istediler, kayit oldum, bekliyorum, ne olucak diye

Aynen quiz gibi yollamaya başlamış kanal kanal ödeme gönderiyo önceki aylarda paypal hesabına bağlı bütün kanalları tek seferde gönderiyodu.

Life ayin ortasindan itibaren odemelere baslar bir sonraki ayin 5ine kadar parca parca kanallarin odemeleri gonderilir.

Bir kisi ayin 20 sinde alip digeri ayin 30unda odeme almadiginda ortaligi ayaga kaldirmaya gerek yok. Ayrica Life ufaktan buyuge dogru gonderim yapmiyor. Ilk odeme alanlardan 4haneli alanda var 5 haneli alanda. (Paypal) Su anda 2 haneli odemesini almayanda var, 3 haneli parasini bekleyende. Belli bir kistas yok odeme sirasinda.

Ayin 5ine kadar bekleyin. Odeme alamayanlar yazsinlar bana , o zaman sorununuzu cozelim. (Ucuk bir problem yoksa )
hocam ben quize giricem biliyorsunuzdur belki %20 mi kesinti yapılıyor networkde ben 1000 izlenim olunca kanalları hep bağlıcam ne önerirsiniz spam kanalları atıyor mu networkden?ben çizgi,film,dizi bunların haricinde yani film ve animasyon genel kategorisinin haricinde her kategoriyi çalışıcam spam kanalları atarlar mı?ya da bu kategorilerde diye atarlar mı?

Selam arkadaşlar bugün lifeden ödeme aldım ama nedense youtube analiz bölümünde 195$ yazıyor ama 45$ ödeme aldım paypalla
Tamam 195$ tahmini rakam hadi diyelim 100$ kesileşmiş rakam olsun %80 bize veriyor yani 80$ almam gerekiyordu ama 45$ ödediler
Sizde de bu şekilde mi ödeme yapıyorlar yada bunlar kafasına göre kesildi yapıyorlar Anlamış değilim
Şimdiden pişman oldum lifeye geçtiğim için
Allahtan kafanda 10.000 izlenim alacak videolar yüklemedim yoksa o videodaki izlenim parası boşa gidecekti
Eğer kafasına göre bu kadar fazla kesildi yapıyorsa bu life Sakın lifene geçmeyin
Hesapladım 1000$ tahmini parada en fazla 150$ alırsınız

Selam arkadaşlar bugün lifeden ödeme aldım ama nedense youtube analiz bölümünde 195$ yazıyor ama 45$ ödeme aldım paypalla
Tamam 195$ tahmini rakam hadi diyelim 100$ kesileşmiş rakam olsun %80 bize veriyor yani 80$ almam gerekiyordu ama 45$ ödediler
Sizde de bu şekilde mi ödeme yapıyorlar yada bunlar kafasına göre kesildi yapıyorlar Anlamış değilim
Allahtan kafanda 10.000 izlenim alacak videolar yüklemedim yoksa o videodaki izlenim parası boşa gidecekti
Eğer kafasına göre bu kadar fazla kesildi yapıyorsa bu life Sakın lifene geçmeyin

yanlış hesaplamışsındır öyle bir şey yok. Alacağın paraya ay olarak mı baktın? yoksa son 28 güne mi baktın?

Eylul ayi kazancina bak ona gore hesap yap dostum. Son 28 gune bakma

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri