Life Network Ödemeleri Temmuz 2014

Arkadaslar Adamla Skype uzerinden konusdum kapatilan kanal veya az parasi olan kanallarin parasini ilk gonderdigini ve az bakiyeden basladigini belirtdi bu ayin 31 i gunu butun paralar hesabiniza yatacakdir

For banned channels, if they earned more than 1000 for the month, we pay with 30 days delay. This is because YouTube have the right to deduct any revenue from any terminated channel. So we need to wait a little to be sure that there will be no any problem with it.

What about the ones less than 1,000 dollars?

We pay as always.

Alright, thanks!

Beyler anlamayanlar icin yaziyorum. Diyelimki kanaliniz herhangi bi sebepten dolayi kapandi. Kazanciniz 1000 dolar ustu ise 1 ay gecikmeli, 1000 dolar alti ise normal zamaninda aliyorsunuz. Boyle olmasinin sebebide Google'in bazen parayi geri istiyor olmasi (icerik sahibi sikayet ettigi durumlarda olur bu genelde)

Ödemeler devam edıyor mu yoksa 31 ağustosta mı ödenecek..
13 dolar dışında ödeme alan var mı ve bu 13 dolar mevzusu nedır Life network beyfendıye soran var mı

Alright, thanks!

Beyler anlamayanlar icin yaziyorum. Diyelimki kanaliniz herhangi bi sebepten dolayi kapandi. Kazanciniz 1000 dolar ustu ise 1 ay gecikmeli, 1000 dolar alti ise normal zamaninda aliyorsunuz. Boyle olmasinin sebebide Google'in bazen parayi geri istiyor olmasi (icerik sahibi sikayet ettigi durumlarda olur bu genelde)

Tam da bunun hakkında ö.m atmıştım sana teşekkürler...
1 telif 1 topluluk'la açık kanal 3k$ Banka hesabıma bekliyorum bakalım.

Alright, thanks!

şimdi tam olarak anlayamadıgım soru şu bu ay kanalımı partnerden attılar odeme yapacaklarmı ve yaparlarsa ne zaman yapacakbu ayın kazancını

şimdi tam olarak anlayamadıgım soru şu bu ay kanalım kapandı kapandıda ddenilmez aslında telif yedi ancak halen partnerdeyim odemeyi gelecek aymi alacagım

Normal zamaninda alacaksin. Bu ayin kazanci onumuzdeki ay sonu, gectigimiz ayin kazancinida bu ay.

arkadaşlar silinmiş kanalların ödemeleri nasıl oluyor, normal şekilde mi yoksa 1 ay erteleme oluyor mu?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri