Life Network Ödemeleri Temmuz 2014

Cocuk gibi laf yazma bana ödeme aldığım fln yok tmm mı?
Sizin gibi ağlamıyorum burda alacağımı biliyorum....

Bak burada herkes senin gibi el bebek gül bebek değil, geçimini bu parayla yapanından tut da okul harcını bu parayla yatıran var. Üslubunu düzelt önce ve empati kur zor değil. Herkesin tek kızdığı nokta net tarihin belirlenmemesi, kendi ceplerinden ödemiyorlar sonuçta komisyonunu alıp hak ettiğimiz ödemeleri gönderiyorlar. Laubali tavırlar sergilemen anca senin kişiliğini zedeler.

Arkadasim bilip bilmeden yorum yapma bari. Networklar Google'dan paralarini normal kullanicilardan 1 hafta sonra alirlar. Yani biz ayin 22'sinde mi aldik? Onlar 29 u gibi alirlar. Birakta bi kac gun sonra gondersinler, o kadar odemenin ayarlanmasinin 2 saat icinde yapilabilecegini mi saniyorsun?

1 hafta sonra alsınlar her türlü geç yatırıyorlar. %99.9 faize bırakıyorlar parayı.

Arkadaşlar hakkınızı helal edin... Amacım kimseyle tartışmak değil.Herkezin parası kendine adam çıkmış bugun ödenecek diyorsa bununda üstüne ödeme nerde kaldı demek komedi olur....
Life'nin avukatı kesildin diyenler oldu...Gerekirse olurum sonuçta bana 5-6 aydır gününde ödeme yapan partner var..Diğer karektersiz partnerler gibi kazancıma bloke koymadı..Ben Life'nin yeri gelir avukatıda olurum fedaiside..Bize böyle partner lazım...

1 hafta sonra alsınlar her türlü geç yatırıyorlar. %99.9 faize bırakıyorlar parayı.

Evet evet, 3 gunlugune faize birakiyolar. Arkadasim bi soru sordum bak. Elinde 3-4 bin kanalli sistem var, sen bunlarin odemesini 1 gunde ayarlayabilir misin? Ustelik bunlarin paypal-banka odemesi karisik aldigini ve bunlarin bir kisminin kanalinin kapandigindan dolayi odemeyi 1 ay gecikmeli alacaginida hesaba kat. O kadar kanali inceleyeceksin, hangilerine ne kadar odeme yapilacagini cikartacaksin ve bunlari odemeyi aldigin gibi yapacaksin oyle mi? 60 tane elin falan var sanirim senin?

Her turlu gec yatiriyorlar dedigin 29 u odemeyi aldilarsa kac gun gecmis daha ustunden?

Bende diyordum bakalım kim faize yatırıyor diyecek diye o da oldu başlığın eksiği kalmadı:D

Bende diyordum bakalım kim faize yatırıyor diyecek diye o da oldu başlığın eksiği kalmadı:D

Sorma yahu, gorende adamlari odemeyi haftalar sonra yapiyor sanacak. Bu vakte kadar ceplerinden oduyolardi bazen. Bu ay bi sorun olmuski o kadar erken yapamadilar odemeleri. Kizalim mi simdi adamlara niye cepten odemiyonuz nasil olsa paranizi alcaksiniz adsenseden diye? Tamam odemelerinde belirli bi tarih yok ama onuda pek sorun etmeye gerek yok. Sonucta acik acik soyluyor adamlar odemeyeceklersede. Birde adamlarin sirketi Dubai'de, onuda hesaba katin. Cunku biliyorum Turkiye'de 3 u oldugunda millet yine kiyameti kopartacak 3u oldu gondermediler ahada paralarin ustune yattilar odemeyecekler diye :D

Evet evet, 3 gunlugune faize birakiyolar. Arkadasim bi soru sordum bak. Elinde 3-4 bin kanalli sistem var, sen bunlarin odemesini 1 gunde ayarlayabilir misin? Ustelik bunlarin paypal-banka odemesi karisik aldigini ve bunlarin bir kisminin kanalinin kapandigindan dolayi odemeyi 1 ay gecikmeli alacaginida hesaba kat. O kadar kanali inceleyeceksin, hangilerine ne kadar odeme yapilacagini cikartacaksin ve bunlari odemeyi aldigin gibi yapacaksin oyle mi? 60 tane elin falan var sanirim senin?

Her turlu gec yatiriyorlar dedigin 29 u odemeyi aldilarsa kac gun gecmis daha ustunden?

29 aldığından emin misin ? 29 undan çok daha önce alanlar var onlara cebinden mi verdi paraları :D Bu adamlar 3-4 bin kanalı ellemi ayarlıyorlar. Ayrıca kazanılan paralara bakacak olursak çok ciddi faiz kazanabilirler.

29 aldığından emin misin ? 29 undan çok daha önce alanlar var onlara cebinden mi verdi paraları :D Bu adamlar 3-4 bin kanalı ellemi ayarlıyorlar. Ayrıca kazanılan paralara bakacak olursak çok ciddi faiz kazanabilirler.

Evet arkadasim quizde, lifeda cepten oduyor. Adsense'den odeme almayi beklemiyorlar. Yoksa Adsense'in ayin 10 u gibi odeme yapabilecegini mi dusunuyosun? :D Bilmediginiz konularda kendi kafaniza gore hikayeler yaziyosunuz. Network sirketleri odemelerini normal kullanicilardan sonra alir, once degil. O yuzden 3-5 gun bekletiliyosan adamlar senin paralarini faize koymuyodur merak etme. Hadi 1 ay bekletseler bazi diger networklar gibi eyvallah, haklisin derim. Fakat surada daha uzerinden 3-5 gun ancak gecmis, kiyameti koparmanin bi manasi yok. Adamlara neden benim parami cebinden odemedin diyemezsinki. Kendi siralamalarina gore yapiyorlar iste odemelerin hepsini zamanla.

Evet arkadasim quizde, lifeda cepten oduyor. Adsense'den odeme almayi beklemiyorlar. Yoksa Adsense'in ayin 10 u gibi odeme yapabilecegini mi dusunuyosun? :D Bilmediginiz konularda kendi kafaniza gore hikayeler yaziyosunuz. Network sirketleri odemelerini normal kullanicilardan sonra alir, once degil. O yuzden 3-5 gun bekletiliyosan adamlar senin paralarini faize koymuyodur merak etme. Hadi 1 ay bekletseler bazi diger networklar gibi eyvallah, haklisin derim. Fakat surada daha uzerinden 3-5 gun ancak gecmis, kiyameti koparmanin bi manasi yok. Adamlara neden benim parami cebinden odemedin diyemezsinki. Kendi siralamalarina gore yapiyorlar iste odemelerin hepsini zamanla.

Çok bildiğim konular değil dediğin gibi varsayımda bulunuyorum zaten cebinden ödüyorsa helal olsun diyecek lafım yok saygı duydum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri