bi araba parası aldın gene dayı hayırlı olsun![]()
Aynen arabamı sattım zaten araba bakıyorum
iPad'dan gönderildi .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bi araba parası aldın gene dayı hayırlı olsun![]()
Aynen arabamı sattım zaten araba bakıyorum
iPad'dan gönderildi .
Banka ödemeleri ayın 2 sinde yapıldı 5 iş günü içinde anca gelir daha 3 gün oldu pazartesi yada salı hesabınızda olur paranız eğer salı günüde gelmemiş olursa bankanızla görüşün parayı bekletmeye almış olabilirler.
daha önce aldıysan kaçı gibi hesabına yattı
Paypal ödeme bekleyenler kanallarınız kapandıysa 1 ay sonra yapıyorlar ödemeyi 1 kanalım için sormuştum. 1K üstü için.
Peki yaptılar mı ödemeyi 1 ay sonra benim kanalım kapandı eğer seninki yapıldıysa rahat olurum![]()
Ben beklemedeyim yeni kapandı Adminlerden biri bu ay aldı kapanan kanlaının ödemeisni geçen ay kapanmıştı. yüklü bir miktar.
Sen ve şu adminler ne zaman düşük miktar aldıki zaten![]()
Nazar etme ne olur,çalış seninde olur![]()
Ben beklemedeyim yeni kapandı Adminlerden biri bu ay aldı kapanan kanlaının ödemeisni geçen ay kapanmıştı. yüklü bir miktar.
Abilerim sizce Life mi daha iyi Quiz mi? [MENTION=14403]kafkas[/MENTION] [MENTION=9375]youktube[/MENTION] [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=8776]jakabvo[/MENTION]![]()
Peki sizce quiz bozulur mu quize sokuyorum teker teker kanallarımı amaquiz candır,gerisi heyecandır..
Peki sizce quiz bozulur mu quize sokuyorum teker teker kanallarımı ama![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.