Life Network Şubat Ayı Kazançları Mart Ödemeleri 2015

• Kullanıcı SoNDaYI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
an itibariyle 3 haneli wm , 4 haneli banka ödeme alındı. ocak ve şubattan alacağım 0landı. sadece şubat kapalılar kaldı

sonunda geldi be ocak kapananlar adamsın [MENTION=22954]Life[/MENTION]Network

unuttugum kanallarda varmış kapananlar içinde,gelen paraları kontrol ettikden sonra farkettim :D çok şükür ocak kapanan kanal ödemelerini aldım bende webmoney hesabıma 1-2-3-4 hane hepside geldi.hadi gözümüz aydın arkadaşlar.arada bikaç tane kalmış benim ama onlar paypal olarak kalmış,ben onları degiştireyim hemen en iyisi.nasılsa bugün yine duyuru yaparlar facesayfasından parasını almayanlar webmoney yapsın diye.onları beklemeden yapayım ki yine hemen göndersinler parayı.

Hangi sıraya göre gönderiyorlar acaba bu ocak kapalı kanalları benimde 3 hane beklemede. pp

Arkadaşlar üç haneli ocakta para kazanması gitti banka ekli nezaman gönderir bilginiz varmı ???

banka ödemesi alan arkadaşlar ödeme bilgisinde hangi aya ait bilgisi var mı? benimkinde sadece rakamlar var nasıl ayırt edeceğiz bu ödemeleri ekim-kasım aylarından alacağım vardı sadece bir ödemenin sonunda "2014dec" yazıyor bende aralık olduğunu anlıyorum rakam olanları nasıl öğreneceğiz detaylı ödeme bilgisi istesem gönderirler mi?

life ocakta kapanan 3 haneli vardı paypala gelmemiş daha

herzamanki gibi webmoney bu önce yatırılanlar arkadaşlar.bugün akşam bi mesaj atarlar facebook sayfalarından ve paypal bekleyenler webmoneye geçsin derler,geçerseniz yarın yatırırlar parayı webmoney hesabına yoksa bikaç gün daha bekletirler.paypal ödemelerinde sürekli sorun oldugu için mümkün oldukca paypal ödemesinden kaçıyorlar.

herzamanki gibi webmoney bu önce yatırılanlar arkadaşlar.bugün akşam bi mesaj atarlar facebook sayfalarından ve paypal bekleyenler webmoneye geçsin derler,geçerseniz yarın yatırırlar parayı webmoney hesabına yoksa bikaç gün daha bekletirler.paypal ödemelerinde sürekli sorun oldugu için mümkün oldukca paypal ödemesinden kaçıyorlar.

yeni kanalların hepsi webmoney eskilerin panele giremediğim için paypalda kaldı mecbur beklicez. Bunu yatırsalar bari diğerleri webmoney oldugundan sıkıntı çıkmaz :)

yeni kanalların hepsi webmoney eskilerin panele giremediğim için paypalda kaldı mecbur beklicez. Bunu yatırsalar bari diğerleri webmoney oldugundan sıkıntı çıkmaz :)

eskilerden benimde gözümden kaçan olmuş,halbuki degiştirmiştim gördüklerimi.bugün onlarıda girip degiştiricem ben hocam,paypalda kalmasın bence sende degiştir :) kapalı kanalın paneline girmek istediginde önce cep onayı istiyor bende,cep onayı yapınca panele girebiliyorum.kanala giremiyorum tabi telifden,spamdan filan kapandıgı için ama panele giriyor yani.

Bugun degistirirsek gecerli olur mu ki simdiki odemeler icin

Bugun degistirirsek gecerli olur mu ki simdiki odemeler icin

normalde olmaz ama söyledigim gibi paypala mümkünse bulaşmak istemiyor adamlar,paypal hesapları beklettikleri ortada.mesela örnek bi mesaj;

https://www.facebook.com/lifentw/posts/690590514380756

büyük ihtimalle ya bu gece ya sabah bu mesajdan yine yayınlayacaklar,webmoneye geçersen 1-2 güne webmoneye öderler ama ısrarla paypalda kalıcam dersen en sonunda mecburen göndericekler tabi :)

normalde olmaz ama söyledigim gibi paypala mümkünse bulaşmak istemiyor adamlar,paypal hesapları beklettikleri ortada.mesela örnek bi mesaj;

https://www.facebook.com/lifentw/posts/690590514380756

büyük ihtimalle ya bu gece ya sabah bu mesajdan yine yayınlayacaklar,webmoneye geçersen 1-2 güne webmoneye öderler ama ısrarla paypalda kalıcam dersen en sonunda mecburen göndericekler tabi :)

Hocam şöyle bir msj. atmışlardı: https://www.facebook.com/lifentw/posts/687679844671823 // - january block/unlink 27.03-28.03

Bi umut bekliyoruz bakalim kapanan cok vardi bugun ppye odeme gelir belki :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri