Life Network Şubat Ayı Kazançları Mart Ödemeleri 2015

• Kullanıcı SoNDaYI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
lifedan bugun ne kadar para gondereceksiniz diye sorgulama yaptırdm kanal listesi attılar inanamadım...

attıkları kanal listesinde cogu kanalım yok ve ayrıca olmayan kanallar ile dashboard girmeye calısıyorum gıremıyorum :S kanal ise life 4 aydır baglı

lifedan bugun ne kadar para gondereceksiniz diye sorgulama yaptırdm kanal listesi attılar inanamadım...

attıkları kanal listesinde cogu kanalım yok ve ayrıca olmayan kanallar ile dashboard girmeye calısıyorum gıremıyorum :S kanal ise life 4 aydır baglı

Hocam kaç defa mail yazdım cevap vermediler..Siz tam olarak ne yazıp gönderdiniz ?

Paypal ödemeler devam mı arkadaslar kac hanelıler odenıyor azdan coga dogrumu yoksa karısık mı

Hayır para kaybolmuyor ama neden bir sonraki aya sarkıyor onu anlamıyorum

panelde hem kapalı hem açık kanalların kazancı oluyorsa ki öyle duymuştum,kapalı kanalların ödemesi sonraki aya kaldıgı için böyle oluyordur.açık kanalları normal zamanda öderler,gerisi sonraki aya kalır.

panelde hem kapalı hem açık kanalların kazancı oluyorsa ki öyle duymuştum,kapalı kanalların ödemesi sonraki aya kaldıgı için böyle oluyordur.açık kanalları normal zamanda öderler,gerisi sonraki aya kalır.

Onu biliyorum hocam benim 2 tane kapalı varken panelin yarısı ödenmiş yani kırmızı renk yarısı yeşil ödenmemiş duruyo

ocak kapanan kanalların ödemesini almışım. teşekkürler life. 4 haneli banka enpara bu sabah

4 haneli açık kanalların ödemesi enparada

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri