Life Network Yeni sisteme göre Kapanan kanalların ödemesini %99 olarak yapacakmış !

• Kullanıcı zetsurin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Yemın edıyorum allah şahidim olsun

(Life network kapanan kanalların ödemesini YAPMICAKMIŞ) diye okudum :( içim dışıma çıktı kalp ritimlerim tavan yaptı bian elım ayagım titredi megersem yapıcakmış yazıyormus bi oh çektım ustumden yuk kalktı sanki :D

Kesin ödenir gibi bir garantiyi hiç kimse veremez.. Hele Youtube durmadan politika değiştirdiği sürece bu işin hiç bir garantisi yoktur, bizimkisi umut sadece

Peki, hiç topluluk ve spam uyarısı almayan ve sadece telif sebebiyle kapatılan kanalların 6-7 aydır ödenmeyen kazançları ne oluyor bu durumda ? Meselenin özü 2 ay filansa böyle kanalları da ödemeleri lazımdı şimdiye kadar..

Bu işte benim mantığım şöyle çalışıyor;
Aynı kanalı kopyalayarak 50 ayrı network'e bağlasan da kimisinin ödeme yapılamaz diyerek bloke koyduğunu bir başka network ya gününde ya da Quiz gibi 57 gün sonra ödüyor.. Yani bu işin hiç bir garantisi kesinlikle yoktur, Senin ödeme dönemindeki şansına ve adamların o günkü durumuna göre değişiyor her şey :)

Su 6 ay sonra 1 yil sonra odeme yapicaz diyen networklar zaten odeme yapmayacak, onlari beklemeyin bosyere :) Oyle diyen networklarda genelde zoomin tayfasi zaten.

Çetrefilli konular, birkaç ay beklemek lazım.
Kimse kimseye malesef yarın için bile garanti veremez.
YT sürekli sistem değiştiriyor, paraların adsensede kesinleşmesinin bile birşey ifade etmediği dönemdeyiz, Adsense bile kesinleşip ödeme yapmıyor.

Partnerlerin yeni sistemde ne yapacaklarını görmek için önce bir yeni sistemin oturması lazım.
Benim hiç partner kanalım yok ama biraz bekleyin derim.

Çok güzel haber teşekkürler hocam. Umarım bol kazançlar elde ederiz :)

Life Facebook sayfası yazısı :

According to the latest news money for the terminated channels will be paid in 99% cases (for those who asking about new suspension policy). Nothing has changed for LIFE partners. Like!

Kısacası %99 olarak ödemeler yapılacakmış.

1 % = We will pay as long as the rights holder of the videos wont complain. Any money received from any ads on that video will go to the proper rights holder.

%1 lik kısmına gelecek olursak Hak sahipleri parasını talep ederlerse kazanılan para hak sahiplerine verilecekmiş.

Yeni sisteme göre ödemeler bu şekilde olucakmış.

Hadi iyi forumlar :)

Kaynakça : https://www.facebook.com/lifentw

quizde ödermi bilginiz varmı

1 sene sonra kapanan kanalın ödemesini kesin olarak tüm partnerler yapıyormu?
beni freedom ilgilendiriyor, 7k$ içeride kaldı, kanal kapalı olduğu için.
bunun ödemesi bir sene sonra gelir mi yani.

mn ve creativede param kaldı,üstünden 6-7 ay geçende var 1 yılı geçende.ikisindende bi ödeme almadım.

---------- Spam Engelliyici 20:47 ---------- Önceki Mesaj 20:44 ----------

Bu işte benim mantığım şöyle çalışıyor;
Aynı kanalı kopyalayarak 50 ayrı network'e bağlasan da kimisinin ödeme yapılamaz diyerek bloke koyduğunu bir başka network ya gününde ya da Quiz gibi 57 gün sonra ödüyor.. Yani bu işin hiç bir garantisi kesinlikle yoktur, Senin ödeme dönemindeki şansına ve adamların o günkü durumuna göre değişiyor her şey :)

aynı kanalı farklı partnerlere kopyalayıpda,birisinden ödeme alıp digerinden almayı bırakın bi kenara.mndeki bi kanalımda çok dengesiz ödeme vardı benim.kanala 1 ay ödeme yapıyorlardı,diger ay bloke geliyordu.2 ay ödüyorlardı,1 ay bloke geliyordu filan yani hangi ay para verecekler,hangi ay bloke gelecek belli degil.içerikte haber bu arada öyle dizi,film filanda degildi.üstelik ne telif vardı ne bişey,tertemiz kanaldı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri