Life Network Zorunlu Ödeme Yöntemi Değişimi

• Kullanıcı cagatayak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

cagatayak

Kayıtlı Üye
Life böyle birşey paylaşmış bugün sayfasında. Ödeme yöntemi paypal olan kanallar ödenmeyecekmiymiş şimdi ?
Guys, if you don't get your payment for some reasons (usually because of the limits with your PayPal) then you have to change your payment account through the dashboard and then after that it will be repaid again by QUIZ/LIFE in 2-3 days. We are trying to make it more automatically.

ödenmeyecek diye birşey yazmıyor.Genellikle paypal limiti yüzünden ödemeleriniz gitmiyor gibi bişeler demiş.Ödeme yönteminizi değiştirebiliriniz diyor 2-3 gün sonra tekrardan yapacaklarmış ödeme sanırım webmoneye taşıyanlar için hesabı bla bla işte :D

umarım böyle bir şey quizde de olur, paypal olan dashboardları 2 gün önce webmoney yapabildim.

ödenmeyecek diye birşey yazmıyor.Genellikle paypal limiti yüzünden ödemeleriniz gitmiyor gibi bişeler demiş.Ödeme yönteminizi değiştirebiliriniz diyor 2-3 gün sonra tekrardan yapacaklarmış ödeme sanırım webmoneye taşıyanlar için hesabı bla bla işte :D

bi ton hatırlamadığım ama ödeme gelen kanalım var paypal adresine kayıtlı kanalları tek dashboarda toplasalar ya nerden bulucam ben şimdi onları :D

Bankaya bile ödeme yapmadılar anlaşılan banka sadece gösteriş hepsi wm için. Geçecek olanlar wm geçsin banka öderiz dediler inandık yalan oldu.

Bunu hangi hayırsever güzel bir şekilde çevirir bana :D Böyle bir mail atayım komple değiştirsinler :D
merhaba ben dashboard aracılığı ile ödeme yöntemi değiştiremedim.
xx paypala kayıtlı tüm kanallarımın ödeme yöntemini xx webmoney yapar mısınız ?

Bunu hangi hayırsever güzel bir şekilde çevirir bana :D Böyle bir mail atayım komple değiştirsinler :D

buraya yazarsa anlayan kişi iyi olur bizde öyle yapalım :)

Paypal işin tadını iyice kaçırdı şuanda en sağlam ödeme alma yöntemi banka ve webmoney gibi gözüküyor.

hocam bır hayırsever cıktı mı odeme yontemını degıstırebıldın mı

Life böyle birşey paylaşmış bugün sayfasında. Ödeme yöntemi paypal olan kanallar ödenmeyecekmiymiş şimdi ?
Guys, if you don't get your payment for some reasons (usually because of the limits with your PayPal) then you have to change your payment account through the dashboard and then after that it will be repaid again by QUIZ/LIFE in 2-3 days. We are trying to make it more automatically.

Arkadaşlar, eğer bazı sebeplerden dolayı ödemenizi alamadıysanız (genellikle Paypal limitinizden dolayı), o zaman dashboardunuzdan ödeme hesabınızı değiştirmek zorundasınız ve bunu yaptıktan sonra ödemeler QUIZ/LIFE tarafından 2-3 gün içinde tekrar ödenecektir diyor. Daha otomatik bir şekilde bunu gerçekleştirmeye çalışıyoruz.

Burada "payment account" tan anladığım net olarak ödeme yönteminizi değiştirin değil. Sınırlandırılma problemi olan paypal hesabı yerine sorunsuz paypal hesabı da yazabilirsiniz anlamında.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri