Life Network

I understand I've to wait for the channels has copyright strikes and terminated ones but what about the ones which is still open and has no copystrikes? Why I have to wait for them also? What has happened?

Sen Paypal adresi gönder,bankayı gönder onlar toplu şekilde bankaya yollarlar.

Sen Paypal adresi gönder,bankayı gönder onlar toplu şekilde bankaya yollarlar.

Valla üstad paypal ödemesi alirken hic aksatmadan ödüyorlardi. Sözde bu ay banka ödemesi alacaktik hic bir ödeme alamadim. Kanallarda sorun yok. Defalarca mail yazdim ama ikna edici hicbir cevap alamadim. Dün bir cevap geldi: Biraz zaman taniyin kontrol edeyim yazmis.

3 gün oldu heralde biz alalı.bankanız ile alakalı,bankanızı arayın valor tarihi 3 Temmuz olması lazım.1 hafta veya 10 gün sürer banka ödemesi.bu arada kapanan kanalı bende alamadım incelemeden sonra ödeyeceklerimiş diğer ödemelerde.

sürekli partnerden atılıyorum kafayı yicem. tüm videoları sildiğim halde birgün sonra atıyor... life beni kara listeye mi aldı acaba?

1-Life Network 2.Topluluk ihlalinden dolayı partnerden atar mı?
2-2 Topluluk ihlali aldım diye ödeme yapar mı? (Yanıltıcı etiket diyor itiraz ettim ama pek umutlu değilim)
3-2 Hafta kanala erişimim kapanmış.O 2 hafta sürede başka ihlal gelme şansı var mı?
4-Bu haftalık sürede bir ihlal daha gelip kanal kapanırsa ödeme alır mıyım? (Yanıltıcı etiket)

Şuanki durumda ne yapmam gerekir? Ne önerirsiniz?

1-Life Network 2.Topluluk ihlalinden dolayı partnerden atar mı?
2-2 Topluluk ihlali aldım diye ödeme yapar mı? (Yanıltıcı etiket diyor itiraz ettim ama pek umutlu değilim)
3-2 Hafta kanala erişimim kapanmış.O 2 hafta sürede başka ihlal gelme şansı var mı?
4-Bu haftalık sürede bir ihlal daha gelip kanal kapanırsa ödeme alır mıyım? (Yanıltıcı etiket)

Şuanki durumda ne yapmam gerekir? Ne önerirsiniz?

Ayni tarzda farkli videolarin varsa 2 haftalik sure dolmadan bi ihtar daha yersin kanal kapanir. Ayrica yaniltici etiketten kasit tbm yukseltme amacliysa yuksek ihtimalle google parasini odemez.

ben bu networke kanal sokan herkesi tebrik ederim 9. kanalım ve 6.farklı kategori ama hala ben bir kanalımı kabul ettiremedim abilere sürekli atıyorlar helal olsun valla kanalını burda tutanlara:(

Yapabilecegin bisey yok malesef. Bekleyip kanal kapanmasin diye dua et. Kapanmazsada 2 hafta sonra videolarini liste disi falan yap tekrar bi ihtar gelmesin.

hocam life ile en çok ilgili kişi sizsiniz şöyle bir grup kurup bilgi vermek istermisiniz:)

Hani genel anlamda bilgiler konuda mevcut ama üstteki mesajımdada dediğim gibi kabul edildikden sonra atılma problemi yaşıyorum
Başvurdgum ve atıldıgım kategoriler

Vine
Çizgi film
Dizi Yabancı
Car Crush
Funny

bunlarla bsvurunca atılıyorum zaten çizgi film ve dizi için dicek sözüm yok ama vine ve funnyde atılıyor ne yapcagımı bilmez halde kaldım

life da karalisteye alıyor artık adım gibi eminim. eğer uygunsuz kanalları atmaya başlarsa kişiye ait normal kanalları da atıyorlar.

hocam life ile en çok ilgili kişi sizsiniz şöyle bir grup kurup bilgi vermek istermisiniz:)

Hani genel anlamda bilgiler konuda mevcut ama üstteki mesajımdada dediğim gibi kabul edildikden sonra atılma problemi yaşıyorum

Vine
Çizgi film
Dizi Yabancı
Car Crush
Funny

bunlarla bsvurunca atılıyorum zaten çizgi film ve dizi için dicek sözüm yok ama vine ve funnyde atılıyor ne yapcagımı bilmez halde kaldım

Kusura bakma hocam o konuda yardimci olamam. Isin cilkini cikartip onlarca kanal sokup cizgifilm dizi ne bulursa atanlar var, islerini dahada kolaylastiramam. Yanlis hatirlamiyorsam sende life partner kanal satisi yapiyordun?

Kusura bakma hocam o konuda yardimci olamam. Isin cilkini cikartip onlarca kanal sokup cizgifilm dizi ne bulursa atanlar var, islerini dahada kolaylastiramam. Yanlis hatirlamiyorsam sende life partner kanal satisi yapiyordun?

öyle bir olay hiç yaşanmadı :D yaşanamadı her geleni geri çevirdim dediğim gibi adamlar benim attıgım kategoride tutmuyorlar hocam satışı geçtim koy kenarı adsenseden bıktım 5-10 kanalım olsun saglam olsun diye ugrasıyorum bu network için Tamam neyse tşk ederim genede

arkadaşlar lifede alt kanallarada sözleşme geliyormu yoksa sadece ana mailden bir sefer sözleşme imzalamak yeterli oluyormu

Vine
Çizgi film
Dizi Yabancı
Car Crush
Funny

vine ile girdikten sonra içerigi degiştirip mesela çizgi film yapıyorsun ve bundan mı atıyorlar yoksa vine ile girdin ve vine ile devam ettigin halde mi atıyorlar hocam?duydugum kadarıyla içerik degişince atıyordu life....

Bu sabah Kuveyt türkten gelen mail "Gelen Döviz Transferiniz" ile uyanmak ne güzeldi...

Kesintisiz olarak hesabima gecmis. Son 6 ayki paypala verdigim paraya yazik oldu.

Thank you @LifeNetwork

Life is life

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri