Life Network

Artık life üzerinden kanal bağlanmış görünse de quize üye oluyoruz galiba. Yani bu şekliyle kimle yazışmamız gerekecek nolcak ne bitecek belli değil en iyisi life hiç kanal sokmamak anlaşılan çünkü ortada life a dair pek bir şey kalmadı gibi.

Artık life üzerinden kanal bağlanmış görünse de quize üye oluyoruz galiba. Yani bu şekliyle kimle yazışmamız gerekecek nolcak ne bitecek belli değil en iyisi life hiç kanal sokmamak anlaşılan çünkü ortada life a dair pek bir şey kalmadı gibi.

Ben bu konuyla ilgili ödemenin kimin tarafından yapılacağını sordum quiz cevabı aldım.

Arkadaşlar life quiz e geçti diyorsunuz peki quiz in üyelik şartları nelerdir ? Life a üye olmak için kaç izlenim abone gerekiyor?

life a yeni kanal baglanmıyor zaten,sadece quiz var artık ve şimdilik kapanan kanallarıda ödüyor inşallah bu kararından vazgeçmezse :)
ben zaten sırf partner ve guiz çalışıyorum
Hocam 3 4 ay öncesinden elimde kalmış life kanallar vardı zaten guiz panel şeklinde giriş yapılıyor denedim dün, o zaman guiz bünyesinde artık bu elimdeki kanallar, yani ödemede sıkıntı çımaz sanırsam. teşekkürederim.

ben zaten sırf partner ve guiz çalışıyorum
Hocam 3 4 ay öncesinden elimde kalmış life kanallar vardı zaten guiz panel şeklinde giriş yapılıyor denedim dün, o zaman guiz bünyesinde artık bu elimdeki kanallar, yani ödemede sıkıntı çımaz sanırsam. teşekkürederim.

aynen öyle hocam,life kanallarla quiz paneline girebiliyoruz ve ödememizi alıyoruz.

Life panelden add new diyerek kanal ekleyebiliyor muyuz bilgisi olan ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

[MENTION=16391]astegmen[/MENTION] Life dükkanı kapattı, Quiz'e devretti artık Quiz'e bağlıyorsun.

quızde sıkıntı var 5 kanaldan sonra baglanmıyor..başka partner bulmam lazım..spam çalışmıyorum..

sen kendinin olmayan videolar için ne kadar uğraşıyorsun..yaptıgın bır kanala 400 500 video basmak...sızın sayenızdede quız 7 gün olayını çıkarttı..

sen kendinin olmayan videolar için ne kadar uğraşıyorsun..yaptıgın bır kanala 400 500 video basmak...sızın sayenızdede quız 7 gün olayını çıkarttı..

Her video icin tek tek ugrasiyorum engel gecmek icin, bi kanala attigim video sayisi 50yi gecmez. Tum bunlara ragmen biliyorumki yaptigim sey spam :D Sende oturup filmi yada diziyi bastan cekmiyorsan kusura bakma ama senin yaptiginda spam. VDS'de manuel olarak dahi engel gecmek saatler, gunler alan bisey degil artik.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri