Artık life üzerinden kanal bağlanmış görünse de quize üye oluyoruz galiba. Yani bu şekliyle kimle yazışmamız gerekecek nolcak ne bitecek belli değil en iyisi life hiç kanal sokmamak anlaşılan çünkü ortada life a dair pek bir şey kalmadı gibi.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Artık life üzerinden kanal bağlanmış görünse de quize üye oluyoruz galiba. Yani bu şekliyle kimle yazışmamız gerekecek nolcak ne bitecek belli değil en iyisi life hiç kanal sokmamak anlaşılan çünkü ortada life a dair pek bir şey kalmadı gibi.
Arkadaşlar life quiz e geçti diyorsunuz peki quiz in üyelik şartları nelerdir ? Life a üye olmak için kaç izlenim abone gerekiyor?
bu network kapanan kanalı ödüyormuydu arkadaşlar son durum nedir?
ben zaten sırf partner ve guiz çalışıyorumlife a yeni kanal baglanmıyor zaten,sadece quiz var artık ve şimdilik kapanan kanallarıda ödüyor inşallah bu kararından vazgeçmezse![]()
ben zaten sırf partner ve guiz çalışıyorum
Hocam 3 4 ay öncesinden elimde kalmış life kanallar vardı zaten guiz panel şeklinde giriş yapılıyor denedim dün, o zaman guiz bünyesinde artık bu elimdeki kanallar, yani ödemede sıkıntı çımaz sanırsam. teşekkürederim.
quızde sıkıntı var 5 kanaldan sonra baglanmıyor..başka partner bulmam lazım..spam çalışmıyorum..
Afedersin, kac yuz tane ozgun kanalin varda haftada 5 kanal yetmiyor?
Ben özğün demedim ki çok basit düşünüyorsun..
E ozgun degilsen spamdir iste. Her neyse, yeni dashboard acip 5 kanal daha ekleyebilirsin.
spam demek olan videoları tekrar tekrar yüklemek demektir..ben farklı çalışıyorum..
sen kendinin olmayan videolar için ne kadar uğraşıyorsun..yaptıgın bır kanala 400 500 video basmak...sızın sayenızdede quız 7 gün olayını çıkarttı..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.