hocam kanalı kabul ettiler de dashboard gibi bşey felan var mı bilgilerimizi nerden göreceğiz?
Bildiğim Dashboard yok hocam.Mesaj attım öneren kişiye.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam kanalı kabul ettiler de dashboard gibi bşey felan var mı bilgilerimizi nerden göreceğiz?
Bildiğim Dashboard yok hocam.Mesaj attım öneren kişiye.
tmm hocam birde bu bilgileri güncellemek istesek onu nerden yapacağız siteye baktım ama bulamadım bi türlü
Onu da sorarım hocam hatırlattığınız iyi oldu.
tmm hocam sizden haber bekliyoruz o halde![]()
hocam bank swift nedir oraya ne yazdınız?
evet aynen banka transferi.
bi tek orası boş kaldı mecburi doldurulması gereken yermiş.
translate den çevirdim bir şey de çağrıştırmadı.
Bende hallettim hayırlısı olsun,
Bu partnerle ilgili olarak bu konudan devam ederiz arkadaşlar.
Edit:
Network kısmında Life yazınca oldu sandım ama şöyle bir hata alıyorum. Dashboarda gelen davetiyeyi okudum kabul ettim orası tamam.
2. Aşamada (Invitation)
Please make sure you have accepted the invitation. Now please click «Continue».
! kırmızı ünlem çıkıyor continue ' ye basınca.
---------- Mesaj saat 17:03:51 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:44:02 civarında gönderildi. ----------
FAQ kısmından çeviri.
What are the benefits of our Partnership Program?(Programın faydaları)
YouTube Analytics'e erişim. Her zaman online gelir kontrol edebilirsiniz( istatistikler 2-3 gün gecikme ile güncellenir , brüt tutarını görüntüler - kanal sahibi payı ve network payı ) . Online istatistik veriler, Google'dan aldığınız verilerden farklılık gösterebilir. Tipik olarak, en az % 1-3 .
-Fatura ayının bitiminden sonra 15-30 gün içinde Aylık ödeme yapılır .
- Para çekme (PayPal , Western Union , WebMoney , banka havalesi ) istediğiniz herhangi bir şekilde.
- Eğer kazancınız ne kadar olursa olsun ödeme.
Arkadaşlar benim hala aynı hatayı veriyor neyi yanlış yapmış olabilirim.
K.bakmayın ilk defa partner başvurusu yapıyorum![]()
girdim anında kabul ettiler otomati ksistem yapmışlar ödeme bildirimi formu falan nerden doldurcaz sınıra ulaşınca
Hocam o konuda bilgim yok birkaç soruyu mesaj atıp öğreneceğim.
aman hocam girdiköğren sonra kalmiyalim ödemesiz
sözleşme falan imzaladık e imza gibi daha bişey imzalamımıza falan gerek yok demi bide bi site gönderdi ordan girş yaptım panelene ne yapcam ordanmı takip etcem istatistikleri
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.