Bilgisayar başında olsam teamle yardım ederdim de telefondan yazıyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anlamadım valla bakalım düzelecek mi. Şizofren'e de aynı şey olmuş heralde ama o sayfayı yenileyerek düzeltmiş.
Çok rağbet oldu inşallah sıkıntı yaşamazsınız.
Çok garip bi sistem ya. Hem çok sağlam hemde çok çakma bi imaj veriyor ikisi bi aradaİşkillendim şimdi.
Kondansator hacı abi şu sana önerene sorsanda neyi nasıl yapıcaz tam olarak öğrensem arada kaldım. Ayrılma isteği yollayacam.
Durum nedir arkadaşlar.
Benim yaptığım iptal talebim silinmiş, networktayım heralde.
analytics teki para kısmı da gitti.
Hocam mesaj attım.
Kazanç kısmı 2-3 güne geliyormuş.Henüz dashboard yokmuş.Ödemeler bir sonraki ayın 20 ile 30 arasında.
hocam bu bilgilerimizi nerden güncelleyeceğimizi sordunuz mu?
Bu sabah haber kanalimi bagladim. Bir hafta önce bu kanalin para kazanmasi kapatilmisti. G+ yönetmiyle dün geri actim bu sabahta networke bagladim. Haydi hayirlisi.
Bende deneme amaçlı bir kanal açıp bağladım. Hemen onaylandı ve şuanlık iyi işliyor. Ödeme durumuna göre diğer kanallarımı da bağlayacağım.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.