Life Network

Anlamadım valla bakalım düzelecek mi. Şizofren'e de aynı şey olmuş heralde ama o sayfayı yenileyerek düzeltmiş.

istediginiz zaman ayrılabilirsiniz demişler,bence en güzeli bu.bi kanal baglar denersiniz,memnun kalırsanız başka kanallarda baglarsınız yoksa o kanalıda çıkarırsınız networkten...

Anlamadım valla bakalım düzelecek mi. Şizofren'e de aynı şey olmuş heralde ama o sayfayı yenileyerek düzeltmiş.

hocam mail adresine gelen maili açın e imza var sanırım onu halledin bi sonra ileri diyin ben öyle yaptım sorun çıkmadan hallettim :)

Çok garip bi sistem ya. Hem çok sağlam hemde çok çakma bi imaj veriyor ikisi bi arada :) İşkillendim şimdi.
Kondansator hacı abi şu sana önerene sorsanda neyi nasıl yapıcaz tam olarak öğrensem arada kaldım. Ayrılma isteği yollayacam.

Çok garip bi sistem ya. Hem çok sağlam hemde çok çakma bi imaj veriyor ikisi bi arada :) İşkillendim şimdi.
Kondansator hacı abi şu sana önerene sorsanda neyi nasıl yapıcaz tam olarak öğrensem arada kaldım. Ayrılma isteği yollayacam.

Adam cevap vermiyor bakalım.Bende önemsiz kanalı geçirmiştim ne olur ne olmaz.Kanal senin için önemiyse çıkart hocam.

bu süreç ne kadar sürer?
Ayrılma talebinde bulundum. Girebildimmi onuda bilmiyorum ya :D
y8rlRTg.png

Durum nedir arkadaşlar.
Benim yaptığım iptal talebim silinmiş, networktayım heralde.
analytics teki para kısmı da gitti.

Bu sabah haber kanalimi bagladim. Bir hafta önce bu kanalin para kazanmasi kapatilmisti. G+ yönetmiyle dün geri actim bu sabahta networke bagladim. Haydi hayirlisi.

Ödemeyi düzenli yaparsa bende öyle düsünüyorum. Ruslar bizim kafadandir. Kazancina bakar fazla detaylara takilmazlar:-)

Bende deneme amaçlı bir kanal açıp bağladım. Hemen onaylandı ve şuanlık iyi işliyor. Ödeme durumuna göre diğer kanallarımı da bağlayacağım.

Bende deneme amaçlı bir kanal açıp bağladım. Hemen onaylandı ve şuanlık iyi işliyor. Ödeme durumuna göre diğer kanallarımı da bağlayacağım.

İyi işliyor derken hocam.
K.bakmayın yeniyim biraz partnerede ilk giriyorum analytics te gitti. Nasıl kontrol edicez şimdi izlenmeleri falan.
Dün bi gayretle ayrılma mesajı yazdım feedback tan. translate den heralde. Ne demek istediğini anlamadık diye mesaj atmışlar :D
Bi mesaj atılması gerektiği zaman metni buraya yapıştırır mısınız bizde atalım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri