Life Network

Partnerlikden atmışlar beni :D istekte felan bulunmadım :D

hocam belkide iyi kazandırıyor sağlam bi networktür denemeden anlayamayızki bunu.benim kanalımı awesomeness bile kabul etmemişti bunlar kabul ettiler bakalım :D

Bunların sistem önce otomatik kabul edip sonra atıyor galiba :)
Beni atmadılar hala :)

---------- Mesaj saat 17:29:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:59:10 civarında gönderildi. ----------

jQdyiYg.png
bende banka hesabı yöntemini seçtim. bendende paypal istemişler.

10k altında kanal almıyor sanırım

Evet 10K altı kanalları almıyor.Mesaj atıp sordum tüm kanalları kabul ediyoruz dedi ama dizicileri atıyor partnerden.

yeni kanalları hemen alabiliyorlar sanırım. peki ne kadar kazanabildiğimizi analytics'ten mi takip edeceğiz?

Ben bu networke haber kanaliyla girdim ama bastan beri hedefim bu kanali partnere soktuktan sonra film kanalina cevirmek:-)

Arkadaşlar,
benden paypal istediler
ben de ödeme yöntemini banka transferi olarak seçtiğimi söyledim.
bana böyle bi cevap attılar.

"Do you know, that Bank Transfer carried out if the amount for the report period is more than $1000 ?"

bu ne demek banka transferi için alt limit 1000 $ demek mi? bunu biliyor musunuz diyor anladığım kadarıyla doğrumu?

---------- Mesaj saat 16:26:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:50:29 civarında gönderildi. ----------

Galiba dediğim gibi.
Kendi isteğimle ayrıldım.
Bu işi yapıyorsak paypal şart heralde.
Ayrılınca bütün dolarlar söndü. Şimdi 200 tane video nun tekrar dolar yanmasıda
iyi vakit alır.

Arkadaşlar birkaç spor kanalında gördüm.Rus birinin network'u.Henüz ödeme kanıtınız yok.Fakat ödeme alındığından eklenecektir.

Network özellikleri :
*Ödeme alt limiti 1 dolardır.
*Ödemeler bir sonraki ayın 20-30 arasındadır.
*Henüz dashborad yok.Analytics kısmından kazancınızı takip ediyorsunuz.
*Kazanç üzerinden kesinti %20'dir.
*Anında partnere girebiliyorsunuz.
*Henüz ödeme almadım fakat ödeme alınca resim ekleyeceğim.

Life Network

x8PogV.jpg

KqjnLR.png

xAnPaL.png

x0lA98.png

Partnerin kendi kanalı :
xBv1Vg.png

Bende 2 hafta önce falan girdim ya sonradan çıkasım geldi , direk almaları ilginç keşke girmeseydim : ))

Beyler ödeme talebinde nasil bulunacaktik? Bu networkw bagladim kanal cok iyi gitmeye basladida:-)

Bana gelen PM de bırde bu yazıyordu: PS: We cannot make profit from videos those have matched third party content, they would be out of pay

Özgün olmayanlara ödeme yapamyabilirlerde hani. [MENTION=3199]KondansatoR[/MENTION]

Birde benim gibi banka hesabı ile havale ile iş yapanlara bu network için uyarı olsun.
banka ödemesi için alt limitleri 1000 $

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri