Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam belkide iyi kazandırıyor sağlam bi networktür denemeden anlayamayızki bunu.benim kanalımı awesomeness bile kabul etmemişti bunlar kabul ettiler bakalım![]()
Partnerlikden atmışlar beniistekte felan bulunmadım
![]()
Hocam videolarında toplam izlenim sayısı ve kategoriniz neydi?
10k altında kanal almıyor sanırım
Evet 10K altı kanalları almıyor.Mesaj atıp sordum tüm kanalları kabul ediyoruz dedi ama dizicileri atıyor partnerden.
yeni kanalları hemen alabiliyorlar sanırım. peki ne kadar kazanabildiğimizi analytics'ten mi takip edeceğiz?
Arkadaşlar birkaç spor kanalında gördüm.Rus birinin network'u.Henüz ödeme kanıtınız yok.Fakat ödeme alındığından eklenecektir.
Network özellikleri :
*Ödeme alt limiti 1 dolardır.
*Ödemeler bir sonraki ayın 20-30 arasındadır.
*Henüz dashborad yok.Analytics kısmından kazancınızı takip ediyorsunuz.
*Kazanç üzerinden kesinti %20'dir.
*Anında partnere girebiliyorsunuz.
*Henüz ödeme almadım fakat ödeme alınca resim ekleyeceğim.
Life Network
![]()
![]()
![]()
![]()
Partnerin kendi kanalı :![]()
Bende 2 hafta önce falan girdim ya sonradan çıkasım geldi , direk almaları ilginç keşke girmeseydim : ))
ödeme yapıyorsa sıkıntı yok ta ne bileyim yani hemen alınca sistem otomatik insanın ilgincine gidiyor hayırlısı bakalım : ))
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.