2 telif yedim baska videolardan ama hala atmadılar partnerden
ben 2 telif varken ödeme aldım son ay
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Istedigi bilgileri doldur, zaten agda oldugunu farkedip ya son sayfaya atacaktir yada sozlesme sayfasina.
Tavsiyem Kanaldaki videoları silip ödeme için kanalı beklemeye alman.
Büyük ihtimal ödemesini alırsın.
biraz önce 3.telif de gelmiş hocam nolacak şimdi gitti mi tamamen kanal
Cizgifilmden mi yedin telifi?
biraz önce 3.telif de gelmiş hocam nolacak şimdi gitti mi tamamen kanal
yok hocam onlar taş gibi duruyo süper para getiriyodu dandik dandik şeylerden yedim ya 1 tanesi sahte forumdada birisi yazmıştıu geri bildirim yaptım ama reddedildi gitti mi yani hocam herşey
1 hafta kadar sürede biri geri çekilmezse normalde kapanır hesap.Kanal ayarlarında bir yazı yazıyor mu?
Bilmiyorum odeme yapabilirler belki. Kanali tamamen kapanip odeme alanlar olmustu cunku. Neden telif yedigine bagli birazda durum.
illk sayfayı okumak bu kadar mı zorarkadaşlar life network ödemeleri bankadan mı yapıyo nasıl yapıyo..bide adsenseden ayrılıp lifeye geçeceğim başvuru linki fialn varsa cvb yazarsanız memnun olurum...malum adsense bu ayki kazançlar hep gittti...
hocam ilk defa partner deneyeceğim karıştırmamak adına bilgi istedim...partnere geçmem için adsense para sekmesini kapatıyormuyuz yoksa partnerden davet geldiktn sonra mı oluyo.. varsa bilginiz cvb yazarsanız memnun olurum
sadece partnere başvur anasayfaki gibi zaten site seni yönlendirecek adsenseden kesip baglamana para kazanmayı acp kapatmana gerek yok yardım istersenhocam ilk defa partner deneyeceğim karıştırmamak adına bilgi istedim...partnere geçmem için adsense para sekmesini kapatıyormuyuz yoksa partnerden davet geldiktn sonra mı oluyo.. varsa bilginiz cvb yazarsanız memnun olurum
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.