[MENTION=3199]KondansatoR[/MENTION] MErhaba hocam ben bi kaç başvuru yapıcamda ilk partner kanalım tamam simdi diğerlerini yapıcam ama aklıma bi soru takıldı acaba aynı isim aynı paypal felan bi sorun olurmu ?
Sorun olmaz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=3199]KondansatoR[/MENTION] MErhaba hocam ben bi kaç başvuru yapıcamda ilk partner kanalım tamam simdi diğerlerini yapıcam ama aklıma bi soru takıldı acaba aynı isim aynı paypal felan bi sorun olurmu ?
Sorun olmaz.
Hocam iyi geceler 2-3 gün önce açtığım bir kanalımı partnere bağlamak istiyorum kanalımın izlenme sayısı 1100'lerde fakat Sorry, your channel is too low for a programm hatası alıyorum acaba biraz daha mı beklemeliyim ?
2K üstü izlenim istiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
2 telif yedim baska videolardan ama hala atmadılar partnerden
Hocam partnerde şu kadar günlük kanal olacak bu kadar günlük kanal olacak falan şartlarında hep var bu formalite mi ? Toplam izlenimi aldıktan sonra şartlarındaki gibi kabul ediyorlar mı ?
2-3 gün sonra atarlar . Bazen atmıyorlar nedense . Çizgi film çalışanlar ise tespit edilene kadar ne kasarsa öderler , şansınıza bağlı bazen 2 gün bazen 2 hafta sonra atıyorlar ama illa atıyorlar
Aylık 2000 izlenim istiyor başvuruda.Girikten sonra telif hakkı hariç pek bir şey sorun olmaz içerikten bahsediyorsanız.
tekrar bi kanal açtım 2 k fln izlenim oldu ama hala kabul etmiyor ya
tekrar bi kanal açtım 2 k fln izlenim oldu ama hala kabul etmiyor ya
Izlenme analytics yansıdı ise alır.Kanal yeni mi açıldı?
Analystic yandımı izlenimler. Yansıdıysa kabul etmesi lazım
bendede 2k yi geçti analistic e falanda yansidi ama kanalı kabul etmiyor![]()
Izlenme analytics yansıdı ise alır.Kanal yeni mi açıldı?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.