Life Network

Arkadaşlar az önce Life a başvuru yaptım ve sanırım 1 kanalımı bağladım :) Sözleşme geldi. Ben sözleşmeyi tekrar yolladım :) kabul edildi :) Ama imza atmayı filan unuttum :) olduğu gibi boş yolladım :) Ne yapcaz :) :) Bir de bu partnerde dasboard felan yokmu? Analytics denmi takip edeceğiz her şeyi ?

30$ limiti geçen ay geldi ve geçen ayın ödemelerinden sonra etkinleşti.mayıs ayında 30 doları geçemediyseniz bu ay ödeme beklemeyin. Kapanan kanallar dahil .

Arkadaşlar az önce başvuru yaptım ve kabul edildim.Şimdi kazançları nerden takip edecez?

Merhaba arkadaşlar Rus birinin networkü.Forumdan birçok kişi ödeme aldı.
Network özellikleri :
*Ödeme alt limiti 30 dolardır.
*Ödemeler bir sonraki ayın 20-30 arasındadır.
*Henüz dashborad yok.Analytics kısmından kazancınızı takip ediyorsunuz.
*Kazanç üzerinden kesinti %20'dir.
*Anında partnere girebiliyorsunuz.
*Henüz ödeme almadım fakat ödeme alınca resim ekleyeceğim.

Life Network

x8PogV.jpg

KqjnLR.png

xAnPaL.png

x0lA98.png

Partnerin kendi kanalı :
xBv1Vg.png

1 haftalik 1 aylik goruntulemesi 50k olan nekadar denediysem hicbirini kabul etmedi anormallik nerde.tertemiz kanallar ??

Arkadaşlar alt kanalları almıyorlarmı ? Benim alt kanalım var kanalın 3k izlenmesi var join diyorum error veriyor. 2k izlenim olması lazım diyor. Ama kanalın 3k izlenimi ve videolar mevcut.

Arkadaşlar alt kanalları almıyorlarmı ? Benim alt kanalım var kanalın 3k izlenmesi var join diyorum error veriyor. 2k izlenim olması lazım diyor. Ama kanalın 3k izlenimi ve videolar mevcut.
Analytics e izlemeler yansıdımı ? Ayrıca daha önce herhangi bir partnere bağlamışmıydınız

Direk alt kanaldan giriş yapmayın. Ana mailden girin youtube ve sonrasında alt kanala geçiş yapın.

Not: Yanlış anlamışım. Sanırım sorununuz izlenimler istatistiklerde görünmediğinden olması gerekir.

Arkadaslar ekledigim paypalı hatırlamıyorum nasıl teyit edebilirim

Son düzenleme:

Mevcut ay içinde 2k olacak . 2 k Haziran izlenim istiyor bu network . Içerik sizin değilse 1-2 güne atarlar

Kontrat imzalamıyor artık INVITATION yazısında ileri gidilmiyor bu sorun sadece bende mı var?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri