Beni de kabul ettiler hemen. Liste halinde para aktifleştirme yok mu arkadaşlar yada ben mi göremiyorum![]()
Kullanım politikası yazan yer olması lazım toplu ayarlarda.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Beni de kabul ettiler hemen. Liste halinde para aktifleştirme yok mu arkadaşlar yada ben mi göremiyorum![]()
1 kanalımı geçirdim inşallah hayırlısı olur. bu arada ödeme alan varmı bu networkten
hocam sitelerinde 2 yıl falan yazıyor. eminmisiniz.yeni network hacım.
arkadaslar buralara ne gelecek doldururken bulamadım ödeme kanalı http://i.hizliresim.com/Kg1jL3.jpg
valla ben paypal yaptım sonradan değişir heralde.
paypal da yok bende yaa
http://i.hizliresim.com/Kg1jL3.jpg
Ödemeyi düzenli yaparsa bende öyle düsünüyorum. Ruslar bizim kafadandir. Kazancina bakar fazla detaylara takilmazlar![]()
Hocam bir şey sormak istiyorum. Partner kanala geçtiğimiz zaman adsense bağlantısı tamamen kesiliyor mu
Hocam bir şey sormak istiyorum. Partner kanala geçtiğimiz zaman adsense bağlantısı tamamen kesiliyor mu
baba süper yorum
---------- Mesaj saat 03:32:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 03:13:40 civarında gönderildi. ----------
aynen sorunun cvbını beklıyoruz bilen arkadaşlar ayrıca kanalın içinde mart ayı kazançları vardı ya o ne oluyor acaba adsense de mı kaldı onlar yoksa hesapla beraber partneremı gittii
Evet kesiliyor ama adsenseden o ana kadar kazandığınız para kesinleşir.
---------- Mesaj saat 08:06:50 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 08:06:03 civarında gönderildi. ----------
Kazancı alırsınız hocam adsenseden.
Nasıl hocam bu partner, ödeme alabildinizmi hiç ?
ödeme alan yokmuona göre kanal bağlim bnde yada ödeme alınan bi network söyleyin
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.