Life Network

bu partneri daha önce kullanan oldu mu? yani ödeme alabilir miyiz? ilk defa parnere giriyorum.

bu partneri daha önce kullanan oldu mu? yani ödeme alabilir miyiz? ilk defa parnere giriyorum.

Biraz önce yazdığınız 2. mesajı kaldırdım lütfen flood yapıcak şekilde mesajlar paylaşmayınız aksinde uzaklaştırılırsınız. Bilgisi olan zaten sizinle paylaşıcaktır, forum kurallarına uymak hem forumu temiz tutar hemde sizin üyeliğinizi korur :)

paypal?

şeklinde mail geldi. cevapladım gönderdim.

Gecen hafta ayni bu adresten banada mail atarak paypal sordular. Maili cevaplarim ama google den bu mail adresine ulasilamiyor mesaji aldim.

This is an automatically generated Delivery Status Notification

THIS IS A WARNING MESSAGE ONLY.

YOU DO NOT NEED TO RESEND YOUR MESSAGE.

Delivery to the following recipient has been delayed:

[email protected]

düdük makarnası "paypal?" diye mesaj atmış.yazdıydık zaten başvururken.enteresan.

4 Şubatta baglamıstım kanalı. Bagladıgım gün kanaldan pm atarak paypal sordular ve ilk ödemeyi mart 20-30 alacağımı yazmışlardı.

Thank you. Your channel successful connected. Nice to see you in our team!

More video - more views, and hence income.

The first payment (for whole calendar February) will come around 20-30 March.

Ads will be set automatically.

Can you send me your PayPal email?

Also, you can check online revenue statistic (displays with 2-3 days delay) on your channel in section / estimated earnings (it's 100% sum). Your revenue is 80% ;)

Best

PS: We cannot make profit from videos those have matched third party content, they would be out of pay

Merakla ödemeleri bekliyoruz. Umarım ödeme alırsınızda bizde yükleniriz buraya :)

Bu lifenetwork nasıl bir networktur. Attığım bütün videolar 3. taraf eşleşen oldu. Adsenseden farkı nedir bunun? :(
478 videonun 477 si 3. taraf 1 tanesi dünya geneli

Bu lifenetwork nasıl bir networktur. Attığım bütün videolar 3. taraf eşleşen oldu. Adsenseden farkı nedir bunun? :(
Benim de creativedeki kanallarıma geldi aynısından yani arada pek bir fark kalmadı eskisi gibi değil artık partnerde takılıyo eşleşende falan.

Benim de creativedeki kanallarıma geldi aynısından yani arada pek bir fark kalmadı eskisi gibi değil artık partnerde takılıyo eşleşende falan.

Arkadaşlar artık nasıl tarz videolar atıyorsanız siz düşünün.
Çünkü ben bu güne kadar adsense çalıştım. adsense ile çalıştım youtubeyi.
şimdi partnere bir geçtim çok şükür dedim. attığım hiçbir videoda ne ünlem ne eşleşen ne dünya geneli... hiçbir sıkıntı yok. tamamen kategori ile ilgili diye düşünüyorum.

siz ne kategori çalışıyorsunuz da böyle sorunlar yaşıyorsunuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri