Life Network

Subat ayini ne zaman ödeyeceklerinide bir sorsdaydin keske kardesm.

Umarım bu ayın 30 una kadar alırsın paranıda bizimde içimiz rahatlar. çünkü herkes spam çalışıyor. özgün çalışan çok az kişi var aramızda.

---------- Mesaj saat 23:29:36 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 23:15:08 civarında gönderildi. ----------

Paypal hakkında bilgisi olan var.

Mail gelmiş... Mailde sadece paypal yazıyor. paypalımı yazıp gönderdim. gönderdiğim mail geri iade oldu. böyle bir mail adresi yok diye. bu nasıl olacak. geri iade olsa bile onlar bizim paypalımız almış oluyorlar mı? yani bu ay ödeme alacak arkadaşlar bu konuda ne çalışma yaptılar. bilgi verirseniz çok güzel olur.

Şöyle de bir durum var. kayıt olurken zaten paypal adresimizi giriyoruz. tekrar neden istiyorlar ki.? ve bu kadar amatörce de paypal istenmez ki? mesaj içeriği *paypal* bu kadar...

yani insan orda derki. size ödeme yapabilmemiz için paypal adresinizi bize bildirmeniz lazım gibi bir yazı felan yazar insan.
sanki çoluk çocuk yönetiyor gibi partneri ama güzel bir araştırma yaptığım kanaatindeyim ve quiznetworkun yan koluymuş. rusya kolu ve kendilerine özgü firmalardan topladıkları reklamlar varmış. bu şekilde yazılar gördüm. almanca ve ingilizce forumlarda.

Şöyle de bir durum var. kayıt olurken zaten paypal adresimizi giriyoruz. tekrar neden istiyorlar ki.? ve bu kadar amatörce de paypal istenmez ki? mesaj içeriği *paypal* bu kadar...

yani insan orda derki. size ödeme yapabilmemiz için paypal adresinizi bize bildirmeniz lazım gibi bir yazı felan yazar insan.
sanki çoluk çocuk yönetiyor gibi partneri ama güzel bir araştırma yaptığım kanaatindeyim ve quiznetworkun yan koluymuş. rusya kolu ve kendilerine özgü firmalardan topladıkları reklamlar varmış. bu şekilde yazılar gördüm. almanca ve ingilizce forumlarda.

Partner otomatik mail göndermiş olmalı ödeme yapacakları kişilere. Yazı yazarken de para ödüyorlar galiba sadece paypal yazdıklarına göre. :) Neyse en azından pp değil. :D

Bu şahısların bir mail adresi vardır bence oraya paypal adresinizi gönderin. Altına da bir açıklama yapın böyle böyle diye.

10 gün önce basvurmustum şaka gibi kazanç gelmiş 4 dak. asagıya video yoktu dizi film telif oluşturcak videolar degildi
eQqvqZ.jpg

aynen kazançlar şaka gibi.1 hafta daha beklerim olmadı çıkış yapınca 1-2 saate atıyorlar zaten.aweye geçeriim daha iyi.

Kardesim öyle 10 günde kazanclarin son hali yansimaz. 3-4 hafta sonra yansiyor tam rakamlar bazen. Network iyi kazandiriyor ondan şikayetim yok ama ödeme işi sıkıntılı olacak gibi.

Bu da benim life performansin. Parayi alacagimdan hic ümidim yok acikcasi.

ben şubatta geçtim life network e heycanla bekliyorum ödemeyi:) ödeme yapılırsa ne ala

Haydi life bir darbede senden bekliyorum, olmusken tam olsun:-)

life networkden Azeri bir arkadasim 3 ay devamli odeme almis sitesini bilmiyordum :) network rus networkudur calisan arkadas Azerice dizi film calisiyordu

life networkden Azeri bir arkadasim 3 ay devamli odeme almis sitesini bilmiyordum :) network rus networkudur calisan arkadas Azerice dizi film calisiyordu

Bak bu iyi haber kardesim bizi biraz olsun rahatlattin. Kendisi gelsin burada bizi aydinlatsin biraz 3 aylik tecrübesi varsa.

Ben ödemezler diye abarttım :D Şimdi sen diyince videoları dinlendirmeye başladım. Bana ödeme yapmaya bilirler diye düşünüyorum çünkü meblağ çok büyük.7.800 $ oldu ve son 3 gün daha düşmedi :D

Kanaldan az önce pm atarak şubat ayını ne zaman ödeyeksiniz diye sordum hemende cevap geldi:

Hello

All payments are made every month during the period from the 20th to the 30th day of the month following the billing month.

Best

---------- Mesaj saat 10:42:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:40:44 civarında gönderildi. ----------

Ben ödemezler diye abarttım :D Şimdi sen diyince videoları dinlendirmeye başladım. Bana ödeme yapmaya bilirler diye düşünüyorum çünkü meblağ çok büyük.7.800 $ oldu ve son 3 gün daha düşmedi :D

Namlu senın içierk nedir. Seninle aynı durumdayız şuan gibi.

Kanaldan az önce pm atarak şubat ayını ne zaman ödeyeksiniz diye sordum hemende cevap geldi:

---------- Mesaj saat 10:42:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:40:44 civarında gönderildi. ----------

Namlu senın içierk nedir. Seninle aynı durumdayız şuan gibi.

Çizgi film hocam :)

Aynen. Haydı hayırlısı. Creative den alamadığım miktari buradan alırsam neşem yerine gelebilir.

Ben videoları gizledim bir terslik çıkmasın diye.

Aynen bu ayı videolar gizli bitireceğim. Bidahaki ay tekrar başlıyacağım.

Rus network diye sıkıntı yapmazlar inşallah. Ruslara pek güven olmuyor :)
Spam kanal için uygunmudur sizce önerirmisiniz ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri