Hello, dear partners
How to reinstate monetization of your video in case of third parties AUDIO claims?
How to reinstate monetization of your video in case of third parties AUDIO claims?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hello, dear partners
Ödeme olursa mutlaka yazın.Ona göre kanalları gecirecem bende.Ayrıca bu kadar bir anda $ nasıl kastınız anlamadım![]()
Galiba size parayı vermemek icin kıvranıyorlar.3.taraf ses bilesenleri var siz nasıl bundan para kazandınız diyor![]()
Life Network ödeme alan oldu mu... nerdeyse ay sonu geldi.
Evet bu cevabi bende birkac kere aldim. Gizledigim videolari da tektar online yaptim. Hegün bir yiigin zarara giriyorum baktim ki.
ödeme yapmayı düsünmüyolarsa gizlesende silsende acık bıraksan da yapmaz awe gibi bu yüzden bence nisanın 1-2 kadar acık bırak ödeme yapmazlarsa cıkarsın partnerden ben öyle yapıcam
orada ödeme yapmayacağız size demiyorlar ki hocam. Ödeme bildirimlerini ayın 20. ve 30. günleri yapıyoruz diyorlar.Evet, ayni düsüncedeyim.
orada ödeme yapmayacağız size demiyorlar ki hocam. Ödeme bildirimlerini ayın 20. ve 30. günleri yapıyoruz diyorlar.
inşallah ödemeyi yaparlarda başta siz olmak üzre herkes rahat nefes alır.
orada ödeme yapmayacağız size demiyorlar ki hocam. Ödeme bildirimlerini ayın 20. ve 30. günleri yapıyoruz diyorlar.
inşallah ödemeyi yaparlarda başta siz olmak üzre herkes rahat nefes alır.
Adamlarda paypal adreslerimiz var mi yok mu oda belli degil![]()
bak bu da ayrı bir dert zaten. devamlı paypal da paypal isteyip duruyorlar.
gönderiyoruz gitmiyor. gidiyor geri geliyor. veya ses seda çıkmıyor. üye olurken zaten paypal bilgisi giriyoruz bir daha niye istiyorsun....
bakalım. umarım yeni bir firmadır ve sistemi oturtmaya çalışıyordur ve bu süreçte ödemeleri aksatmadan yapar diye umut ediyoruz. hayırlısı.
Bak ben mesela 1 telifi olan kanal icin girmek istedigimde böyle hata veriyor:telif aldım bakalım atıyorlar mı
telif aldım bakalım atıyorlar mı
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.