Life Network

google bana odeme yaprsa bende sana odeme yapıcam demıstı lifedeki adam ve odeme aldım 1 kanalım 3 telıften kapanmıstı

İyi iyi peki reklam çıkmama sorunu yaşadın mı hiç benim 1 kanalımda çoğu videoda reklam çıkmıyo

Telif üstüne telif yiyerek bu networkuda zor durumda birakacagiz bu gidisle. Sonuc belli, ha gayret:-)

beyler ödemeler ne zaman yapılıyor? örneğin bu gün girdim ne zaman yapılır ödeme?

Arkadaşlar Hesap numaramı yanlıs yazdmdı nasl düzeltebilirim Bulamadm Da Yardmcı olrsan sevinirm teşekkürler

Arkadaşlar banka hesap bilgilerini girerkene hata yapmsm nasl düzeltebilirim

hocam her ay sonu dediniz ya ama niye mayısın sonunda alacağım 2 ay oluyor öyle?

Iki ay değil hocam. Adsensede de boyle degil mi zaten. Nisan kazancın mayis 12 de kesinleşir. Mayis 22 de alırsın. Partnerde mayis 22 de alip mayis sonuna dogru sana ödüyor.

Beginning April 2014, Google will only allow owners of Google+ page connected channels to accept invitations to join the Network (users with the manager or communications manager role cannot accept invitations for the channel). So, if a user with a google+ page connected channel does not see the option to accept the Network invitation in their channel dashboard, confirm that they are logged in to the channel with the owner account. Some more information about user roles is here.

https://support.google.com/plus/answer/2380625

eklenen yöneticiler artık davetleri göremeyebilirmiş bizi pek alakadar eden birşey değil ama life ta yazıyordu

Beginning April 2014, Google will only allow owners of Google+ page connected channels to accept invitations to join the Network (users with the manager or communications manager role cannot accept invitations for the channel). So, if a user with a google+ page connected channel does not see the option to accept the Network invitation in their channel dashboard, confirm that they are logged in to the channel with the owner account. Some more information about user roles is here.

https://support.google.com/plus/answer/2380625

eklenen yöneticiler artık davetleri göremeyebilirmiş bizi pek alakadar eden birşey değil ama life ta yazıyordu

bende başvurdum davet gönderdik dediler ama davet gözükmüyordu.mail attım bana da bu mesajı yazmışlar. ne olacak şimdi olay ne ?

bende başvurdum davet gönderdik dediler ama davet gözükmüyordu.mail attım bana da bu mesajı yazmışlar. ne olacak şimdi olay ne ?

Alt kanal ile basvurduysan eger o kanalin bagli oldugu "sahip" ana kanala girip kabul etmen gerekiyormus daveti.

Ben 7 kanalımı 1 gün arayla soktm 1 gün olmadan hep geldi davetiye

Ödeme günü yaklaşıyor. İlk ödememi alacağım inşallah. geçen ay son 15 gün girmiştim. 15 günlük bakalım ne yatacak ne bitecek çok merak ediyorum. eğer yatırırlarsa mayıs ayında yatacak meblag şu andan 1500 dolar oldu. ay sonuna kadar 6000 doları geçer. 30 kanalımı buraya bağladım hadi hayırlısı bakalım.

ben adama özel mesaj attım 20-30 kanalında paypal adresi aynı olsa ilerde sorun olur mu diye cevap vermedi daha :)
herhalde sorun olmuyordur life ta

dün adsenseye bağlı çok iyi giden bir çizgi film kanalımı lifeye bağladım.para kazanmaları yaktım.
şimdi girdim baktım partnerlikten atılmış ve adsenseye bağlı tekrar..telif fln olmadığı halde.neyse dolarları yakayım dedim hepsi ünlem :)

yorumsuz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri