Life Network

Kac kere soyledik dizi film cizgifilm ile ugrasmayin artik adsense disinda :D Hic bi partner o tarz icerigi tutmuyor artik awesomeness dahi atiyor. Bunda adamlarin bi sucu yok yani, sistemleri su sekilde calisiyor. 1k ustu izlenim almis her kanal otomatik kabul ediliyor ve kabul edildikten sonra yine farkli bi sistemle yuklenen videolari kontrol ediyorlar sanirim.

Çizgi film zaten adsense işi hocam .
, artık partner de eşleşende geçilmiyor , ödemiyorlar da. Eşleşeni camtasia ile geçtikten sonra partnerin manası yok

Çizgi film zaten adsense işi hocam .
, artık partner de eşleşende geçilmiyor , ödemiyorlar da. Eşleşeni camtasia ile geçtikten sonra partnerin manası yok
Ben ilk seferde eşleşen veren videoyu cmtasia ile geciyorum fakat 2 gün sonra yıne görüntü eşleşeni veriyor Camtasia ile en az %30 kırpıyorum Forumda da iyice arastırdım arkadaşların dedını yaptım yıne 2 gün sonra eşleşen verdi

Bugün film kanalımı atmışlar. Ne telif ne uyarı vardı. Üstelik aralarda haber videoları da olmak üzere.

Film kanalımı 1 haftadır atmadılar ne yani ödiyecekler mi film kanalına ödeme alan var mı burdan creative gibi çıkmasın sonra ?

You can check your Ad Revenues (80%) from the YouTube Analytics(«estimated earnings» section) within your channel guide.
Payments to you shall be sent by LIFE within thirty (30) days after the end of any calendar month, provided that your earned balance is $30
or more. When your monthly earned balance is less than $30, there will be no payment and the balance will accumulate until it exceeds $30,
at which time it will be paid to you in accordance with the preceding sentence.

sınır 30 $ mı oldu şimdi

Re: Cevap: Life Network

FAQ lifentw.com/faq

for march in april 20-30, for april in may 20-30.
can be 2-3 days +-

bunların kendi dashboardaları varmı arkadalşalar vaarsa nası ayar yapıcaz yardım edermisiniz

daha sonra gmailine gelen linkteki yeşil butona tıklayıp açılan sayfadaki sözleşmeyi ıslak imza gibi imzalayıp onaylamak gerekiyor

[MENTION=6859]Life Network[/MENTION]
will you pay for banned channels? i mean banned from the network, no copyrigh or smt.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri