yahu 2. kanalı nasıl bağlcz biz buna. partnerin giriş sistemi bile yok hiç birşey anlamadım ben
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
beyler bu benim ilk partner tecrübem de kazandığımız para analytics de hangisi genel bakışta çıkan toplam tahmini kazançlar mı yoksa reklam performansındaki brüt gelir mi?
benimde telif yeyip atıldığım kanal var.100 dolar küsür bu ay ödeme bekliyorum,gelir mi gelir.belli olmaz.
bilgiöğlen networkten çıkma talebi gönderdim kanal ayarlarından. 1 saat geçti geçmedi çıkardılar. demek ki ayrılmak da kolay.
geriye kaldı ödemelerumarım ödeme yaparlar. skypetan sordum çıkarsan öderiz dedi ama bakacaz.
google bana odeme yaprsa bende sana odeme yapıcam demıstı lifedeki adam ve odeme aldım 1 kanalım 3 telıften kapanmıstı
ÖDEME ALMIŞ.Benim kanalım telifli ve silmedim.Ödeme aldım 2 telif olsa dahi atmazlar şu an için.Yine de ödeme alırsınız.
ÖDEME ALMIŞ.
Bu kanalı silmiştim ben ; girerken paypal yazmıştım sadece demekki db ye kayıt oluyor paypal adresi.
kanalında kaç ihtar vardı . bunlarla skype ta konusmustum ben adam 3 ihtar olursa vermeyiz paranı demişti
Çizgi dizi gibi şeyleri atıyorlar. Atılmazsanız bile ödemiyorlar,benim telifsiz kanallarıma ödeme yapmadılar ve yapmayacaklarını söylediler , özgün adamın da zaten bu networkte işi yok.
@xantos : will you pay for banned channels? i mean banned from the network, no copyrigh or smt.
Life Network : 99% yeah.
@Keithas :I have 1 channel with 7xx$ earning from march but it's closed due copyright strikes, when you can pay this earnings? I forget my channel's e-mail would it be a problem?
Life Network :We can pay as usually at the end of the next month.
Important to know: since this day, please, do not upload: cartoons, music clips, full football matches, hollywood movies. These channels will be disconnected in 99%.
And what's going to happen to their payments? Will they get paid eventhough they will be disconnected?
Anlamayanlar varsa diye cevirisini yaziyorum. Bugunden itibaren cizgifilm, muzik klipleri, futbol maclari ve film yuklemeyin, yukleyen kanallar %99 partnerden atilacak.
Buyuk ihtimalde bu tarzda attiklari kanallara odeme yapmazlar.
And what's going to happen to their payments? Will they get paid eventhough they will be disconnected?.
No problem with it.
@rozetmen life ne demek istedi mercurial in sorusuna?
@rozetmen life ne demek istedi mercurial in sorusuna?
Icerik cizgi filmde olsa agdan atilsak paramiszi yinede aliyoruz anlamna mi geliyor?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.