Life Network

beyler bu benim ilk partner tecrübem de kazandığımız para analytics de hangisi genel bakışta çıkan toplam tahmini kazançlar mı yoksa reklam performansındaki brüt gelir mi?

beyler bu benim ilk partner tecrübem de kazandığımız para analytics de hangisi genel bakışta çıkan toplam tahmini kazançlar mı yoksa reklam performansındaki brüt gelir mi?

tahmini kazançlar. tabi ordan da kesinti olacak. Life için yüzde 20 kes.

yedik iki telifi atıldık
güle güle 300 dalır.

benimde telif yeyip atıldığım kanal var.100 dolar küsür bu ay ödeme bekliyorum,gelir mi gelir.belli olmaz.

benimde telif yeyip atıldığım kanal var.100 dolar küsür bu ay ödeme bekliyorum,gelir mi gelir.belli olmaz.

geçmiş msjları derliyorum şu an..spam yaptığınız için ödemicezler demişler sana bi postunda yazmışsın..onun akıbeti noldu ?

GENEL DERLEME
----------------------------------------------------------
öğlen networkten çıkma talebi gönderdim kanal ayarlarından. 1 saat geçti geçmedi çıkardılar. demek ki ayrılmak da kolay.
geriye kaldı ödemeler :D umarım ödeme yaparlar. skypetan sordum çıkarsan öderiz dedi ama bakacaz.
bilgi

google bana odeme yaprsa bende sana odeme yapıcam demıstı lifedeki adam ve odeme aldım 1 kanalım 3 telıften kapanmıstı

ÖDEME ALMIŞ

Benim kanalım telifli ve silmedim.Ödeme aldım 2 telif olsa dahi atmazlar şu an için.Yine de ödeme alırsınız.
ÖDEME ALMIŞ.

Nihat Nickli Üyeden Alıntı 50-100 dolari ödüyorlar. Büyük rakamlarda belge istiyorlar. Benim 2500 kaldi icerde. Bana birdaha kimse partner demesin adsense bundan iyidi.
ÖDEME ALMIŞ.

Bu kanalı silmiştim ben ; girerken paypal yazmıştım sadece demekki db ye kayıt oluyor paypal adresi.

arkadaş ödemesini almış.

kanalında kaç ihtar vardı . bunlarla skype ta konusmustum ben adam 3 ihtar olursa vermeyiz paranı demişti

hm....

Çizgi dizi gibi şeyleri atıyorlar. Atılmazsanız bile ödemiyorlar,benim telifsiz kanallarıma ödeme yapmadılar ve yapmayacaklarını söylediler , özgün adamın da zaten bu networkte işi yok.

hmmmmmmm

@xantos : will you pay for banned channels? i mean banned from the network, no copyrigh or smt.
Life Network : 99% yeah.

yeah deyişini yerim

@Keithas :I have 1 channel with 7xx$ earning from march but it's closed due copyright strikes, when you can pay this earnings? I forget my channel's e-mail would it be a problem?
Life Network :We can pay as usually at the end of the next month.

Important to know: since this day, please, do not upload: cartoons, music clips, full football matches, hollywood movies. These channels will be disconnected in 99%.

Cevap: Re: Life Network

Important to know: since this day, please, do not upload: cartoons, music clips, full football matches, hollywood movies. These channels will be disconnected in 99%.

And what's going to happen to their payments? Will they get paid eventhough they will be disconnected?

Anlamayanlar varsa diye cevirisini yaziyorum. Bugunden itibaren cizgifilm, muzik klipleri, futbol maclari ve film yuklemeyin, yukleyen kanallar %99 partnerden atilacak.

Buyuk ihtimalde bu tarzda attiklari kanallara odeme yapmazlar.

Cevap: Re: Life Network

And what's going to happen to their payments? Will they get paid eventhough they will be disconnected?

Anlamayanlar varsa diye cevirisini yaziyorum. Bugunden itibaren cizgifilm, muzik klipleri, futbol maclari ve film yuklemeyin, yukleyen kanallar %99 partnerden atilacak.

Buyuk ihtimalde bu tarzda attiklari kanallara odeme yapmazlar.

Hollywood filmlerini kastediyor . Telifsiz içerik. VarSa çatır çatır öderler merak etmeyin . Geçen ay 31 inde alanlar olmuş , Hollywood tarzı çalıştığım için 1 kanaldan ödeme alamadım.

@rozetmen life ne demek istedi mercurial in sorusuna?

Bu arada ödemeler ne oldu . Atılsak para alır mıyız dedi problem yok dedi . Girersiniz dizi film ile yakalanana dek kasarsınız . Geçen hafta kurtlar vadisi attım 300k izlenim kastıktan sonra sildim videoyu . Telif yok bişey yok 500 dolardı en son baktığımda . Öderler sonraki ay.

Icerik cizgi filmde olsa agdan atilsak paramiszi yinede aliyoruz anlamna mi geliyor?

Icerik cizgi filmde olsa agdan atilsak paramiszi yinede aliyoruz anlamna mi geliyor?

suanda cizgifilm kanalin var ve 3-5 gun sonra atildi, onun parasini aliyorsun. su saatten sonra bi sekilde kanal sokup ardindan icerigi cizgifilme cevirirsen odemeyedebilirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri