Webmoneyle cokdan odedi life network 1 hafta once paypal gec yolluyor zannimca
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sorun olmaz.O şekilde de linke girince tekrar aynı kanal çıkar.
Life'den cıkmak istiyorum , istek yolluyorum cıkma istegi fakat. hep red ediyorlar life'den nasıl cıkabiliriz![]()
hocam neden çıkmak istiyorsunuz. bende kanallarımı life a taşıyordum yavaş yavaş[/QUOT
Hocam cok güzel network , nerdeyse bütün kanallarım orda kanalı cıkarıp Quize sokacam günlük 15000+ izlenim aliyor![]()
hocam neden çıkmak istiyorsunuz. bende kanallarımı life a taşıyordum yavaş yavaş[/QUOT
Hocam cok güzel network , nerdeyse bütün kanallarım orda kanalı cıkarıp Quize sokacam günlük 15000+ izlenim aliyor![]()
keşke direk başka çalışmak istediğin netw. 'e başvursan kabul edilirse otomatik şak diye geçse süper olurdu dimi![]()
çıksan da bi süre belki de kalıcı hala o networke bağlıymışsın gibi gösterildiğinden almıyorlar diğer networkler
çıksan da bi süre belki de kalıcı hala o networke bağlıymışsın gibi gösterildiğinden almıyorlar diğer networkler
DEAR, xxxxTHANK YOU FOR YOUR REGISTRATION WITH LIFE NETWORK.FAQ
PLEASE READ TO LEARN MORE ABOUT PARTNERSHIP PROGRAM.
ekranına geldim partnerin kendi arayüzü yok mu ?
bu partnere 3 5 kanalsokayım dıyorum nedır arkadaslar odeme alanlar var mı her ay?
ben 2 aydir aliyorum bir problem cikmadi daha gunu geldiginde yatiyor para. tercih senin denemekte fayda var![]()
bu partnere 3 5 kanalsokayım dıyorum nedır arkadaslar odeme alanlar var mı her ay?
Hocam ödemeler nasıl oluyor mesela Nisan kazancını Mayıs'ta mı alıyosunuz yoksa Haziran başında mı?
Nisan odemesini 30 Mayis - 1 Haziran gibi yaparlar en gec.
Kardeeeeş sen sakın forumu gezinip şöyle bir bakayımda ne var ne yok diye sakın ha araştırma taamam mı? Yani araştırırsan çok vakit kaybedersin ve işe yaramaz 3-5 video yüklemekten geri kalırsın. Allah rızası için bu soruyu sormadan önce bi zahmet partner bölümünü bi gezeydin ya.
Bu seferlik cevap veriyorum. herkes ödemesini günü gününe alıyor bende dahil.
Bide adsense gibi dimi hocam martin kazanci nisanda veriolarŞuan en makul partner denilebilir hocam , Ödeme günleri sabit ve aksamadan yapılıyor.Girmesi basit yalnızca minumum 1k channel views istiyor.
Başvuru yaptıktan sonra 5 dakika içinde tamamen ağa katılmış oluyorsunuz.Davetiye otomatik gönderiliyor öyle 24 saat vb olaylar yok.
Keza cıkmak istediğinizde de 5 dakika içinde ayrılabiliyorsunuz.Mebla gözetmeksizin , ödemesini alamayan duymadım henüz.
2Telifli ve 3. telifinden ötürü fesheldilen kanalların dahi ödemelerini yapıyor.En azından Mart ve öncesi ödemelerde yaptı.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.