Life Network

Dear partners!

Service is temporarily unavailable.
We will be back very soon at 20:00 GMT 05/12/2014

Regs,
Life Network Team

Hacaa neden böyle diyor :)

şuan kasistemleri arızalı sanırım kanal kabul etimyor

Yav bu adam nereye gitti 1.000 gösterim yazmış 30 gün yazmış kanal en az 30 günlük mü olacak onu sorsaydık keşke:confused:

Hayir, soyledigi son 30 gun icinde 1,000 izlenim almis olmasi demek oluyor. Ayrica bugun mailde bana tekrar tekrar dizi, film, cizgifilm, muzik kanallarini almayacaklarini soyledi. Az izlenim hatasi alanlar bu tarz icerikle basvuruyorsa icerigi degistirip denesin.

Awe'ye güvendik olmadı bir de LİFE'ı deneyelim hemen 1 kanalım kabul edildi, ödemelerde sıkıntı olmaz umarım

Ödeme sıkıntısı olmaz [MENTION=1316]Alex[/MENTION] hocam telif yağmuru yediğim kanalın bile ödemesini aldım :)

Ağzından bal damlıyor, birkaç kanalımı daha sokayım.

Çizgi film, dizi, film kanallarını atıyor diyenler var o doğru değildir inş

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Eywallah hocam , daha önce çizgi film kanallarımdan ödeme aldım şuan 4 tane daha çizgi film kanalım var 3 hafta oldu atan olmadı hala :)

[MENTION=1316]Alex[/MENTION] Eywallah hocam , daha önce çizgi film kanallarımdan ödeme aldım şuan 4 tane daha çizgi film kanalım var 3 hafta oldu atan olmadı hala :)

umut aşılıyor her cümlen o zaman allah bize yürü ya kulum der, başlayalım Lİfe ile hayat bulmaya :)

artık ben de aranızdayım :) Yabancı sahibi de uğruyor sanırım foruma sorarız bir aksilik olursa

umut aşılıyor her cümlen o zaman allah bize yürü ya kulum der, başlayalım Lİfe ile hayat bulmaya :)

artık ben de aranızdayım :) Yabancı sahibi de uğruyor sanırım foruma sorarız bir aksilik olursa

adam bayadır foruma da uğramadı skypeta da kapalı. bi sıkıntı olmasın? ilk ay yatırdı paraları, herkes geçti lifea. iç etmesin sonraki ayları?

Beyler telif yiyen kanalları atıyorlar mı
lütfen biri şu soruma cevap versin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri