teşekkürler Life Network
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ödeme alan arkadaşların miktarları sanırım 1000 dolar altında olanlar doğrumudur. sırayla düşükten yüksek miktarlara doğru sırayla ödeme yapıyorlar diye biliyorum.
Akşam üzeri 4 haneli büyük bir mebla aldım hocam
peki paypal kesinti yaptı mı
Özgün bir kanalla basvuru yapayim dedim, Görüntüleme 1,7k oldugu icin basvuru olmadi . En az 2k görüntüleme istiyor sanirim.
Özgün bir kanalla basvuru yapayim dedim, Görüntüleme 1,7k oldugu icin basvuru olmadi . En az 2k görüntüleme istiyor sanirim.
SormaBazen bende hak vermiyorum degil hani. Izliyodur kesin burda yazilanlari, el sallayalim nihata
Telifli olup olmamasi farketmiyor, gordukleri anda atiyorlar. Zaten direkt olarak dizi icerigiyle basvurursan 2 gune atarlar. Sonradan degistirirsende gorduklerinde atarlar oda fazla bi vakit almaz. Bos yere zamanini bosa harcama yani. Yuklenebilecek tonlarca farkli icerik var. Adamlar sadece cizgifilm, dizi, film, muzik ve futbol maclariyla gelmeyin dedi o kadar.
1000 gösterim şartı 2000 ne mi çıktı şimdi?
2 atne dizi kanalım var 1 de çizgi film. hiç sorun yok hocam
Dün ve bugün life networkten ödeme alan oldu mu? ödemelere devam ediyorlar mı aceba.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.