2 telifli kanalı atıyorlar mı arkadaslar ? bugun 2. telif geldi 1.5 aydır partnerde
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
2 telifli kanalı atıyorlar mı arkadaslar ? bugun 2. telif geldi 1.5 aydır partnerde
atılırsın hocam
quiz atmıyordu bu nıye atsın hocam ? basınıza geldiyse cevap verirseniz sevinirim. kanallarım yuklu bu partnerde![]()
[MENTION=7803]dRaCk[/MENTION] 2 hafta oldu beni de atmadılar yalnız telif tarihleri arasında uzun zaman vardı, 1. telif şubat ayında geldi, 2. telif ise haziran ayında...
atıyorsa bile sadece telifli kanalınızı atar. benim de topluluk olan bir kanalım var kazanç bu ay $5k geçecek bakalım hayırlısı.
Benim bir cizgi film kanalim vardi gunluk 250$ getirisi vardi telifi yedikten yaklasik 30 gun sonra tek telif varken atmislardi. Ağa katilirken icerik cizgi film olarak katilmistim. İlk odemesini gecen ay aldim. 2. Odemeyide bu ay bekliyorum ve kanal 3 teliften kapandi daha sonra . Bakalim alabilecek miyim
Kaç haneli aldınız hocam bnde bu ay yüklü bekliyorumda
1k nin uzerinde aldim. Bu ay daha fazlasini bekliyorum eger alabilirsem. Gonderirseler ilk işim msi marka yeni bir laptop almak olacak.
Teşekkür ederimİnşAllah sorunsuz ödemelerimizi alırız
life a şubat ayında girdim. şubatta bir telif nisanda da bir telif yedim. hala life tayım![]()
+500$ kanalım iki telif yedi ve atıldı ödemesini yaparlar mı?
Yarın ödemeler başlar küçükten büyüğe doğru![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.