Life Network

[MENTION=12971]uayaz647[/MENTION] life artık seni almaz cizgi filime ve filmlere karşılar bide erotik tabi ..

Cizgi filim ise Music Nationu dene 3 kanalımı bagladım bakalım netice ne olacak

[MENTION=9112]Dasboot[/MENTION] 174 lirami aldığım için şanslıyım yani :) yada o zamanlar da bunu ilk yaşayan bendim, adsensenin para kazanması 6 ay kapanmasını adsensenin tamamiyle kapandığı olarak algılayıp yazmışım :) kusura bakma sorun bende

[MENTION=12971]uayaz647[/MENTION] parasına bloke gelmil olanlar var .. Ama şöyle bir detay var Kanalın içeriğini sana soruyor Music Nation orada yas aralıkları var hangi aralıklara hitap ettigi ve tabi onların başlığında Kids var ..

ödeme de sıkıntı olmaz dediğin atılmadan once kazandıkların mı? eğer onu soruyorsan analiz de kesinleşmiş parasını atıldıktan sonra alanlar var

2 çizgi film attık diye atılırmı be partnerden gözümden düştün life

yok hocam diziydi. sanırım ilk bir haftalik denetime takildik bunlar bir hafta bakiyor sonra sonra bidaha bakmiyor...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

arkadaşlar, sesten eşleşenleri yt artık cok geç temizliyor hatta temizlemiyor işleniyorda kalıyor. bu durumdan kurtulmak için müzik eşleşenli diziyi,tv show vb. uzun videoyu partnerli kanala yüklediğimizde de eşleşen vermeye devam ediyor mu? sanki çok önceden vermiyor diye bi yerde okumuş gibiyim emin olmak için sordum.

Arkadaşlar Mayıs ödemelerini alanlar var mı? ödemeler ne zaman yapılıyor?

bu network geçen ay ne zaman ödeme yaptı biri alıntılayarak yazsın lütfen.

ödemeler hep aynı gün mü oluyor? geçikme oluyor mu?

bu network geçen ay ne zaman ödeme yaptı biri alıntılayarak yazsın lütfen.

ödemeler hep aynı gün mü oluyor? geçikme oluyor mu?

Ben geçen ay, tam bugun ödemeyi almıştım, tabi 2 haneliydi, bildigim kadarıyla önce düşük olandan başlıyor odemeleri yapmaya.

30'una kadar yapılır ödemeler ;) merak etmeyin 3 hane 4 hane küçük, orta 5 hane alınır ödemeler ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri